مدافع امامت

فضایل اهل بیت از کتب شیعه و اهل تسنن

مدافع امامت

فضایل اهل بیت از کتب شیعه و اهل تسنن

مدافع امامت

۱۱۴ مطلب در تیر ۱۳۹۸ ثبت شده است

🌗 کتمان حقایق در مکتب اهل سنت!!

 

🔹 شعبة بن الحجاج (از بزرگ ترین علمای اهل سنت ) میگوید: احادیثی از قول علی بن ابی طالب می دانم که اگر بگویم رافضی (شیعه) خواهید شد و به خدا سوگند هرگز این احادیث را از من نخواهید شنید !!!

 

به راستی این حقایق چه بوده است ؟!  آیا این خیانت نیست ؟! آیا این پوشاندن حقیقت نیست؟! ان الله لا یحب الخائنین (سوره الأنفال / آیه 58 .) ((به تحقیق خدا خیانت کنندگان را دوست ندارد)).

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۱ تیر ۹۸ ، ۲۲:۱۹

🔸فصل دوم: آداب باطنیّه‌ی طهارت بدن از حَدَث🔸


🌹از جمله آداب باطنیّه ی طهارت از حَدَث که عبارت از وضو و غسل است، آن است که در آن وقت متذکر آن گردد که امر به آنها، به جهت عبادات و مناجات خالق یگانه است؛ از آن جهت اعضایی که در آن وقت امر به شستن آنها شده است، چون مباشرت امور دنیویه بوده اند و در کدورات طبیعت فرو رفته بودند، از اهلیّت ایشان در خدمت خداوند سبحان بیرون رفته اند؛ پس امر به شستن آنها شد، تا از این کدورات پاک شود. سپس تأمل کند که بدون شک، تا دل خود را از علایق خسیسه ی دنیویه و اخلاق ذمیمه پاک نگرداند و عازم به بازگشت به خدا نباشد، محض شستن، آنها را از چرکینی دنیا و کثافات جسمانیه پاک و مطهر نمی سازد. پس باید در وقت وضو و غسل، دل او نیز از صفات رذیله و شهوات خبیثه پاک شود، و جازم باشد بر اینکه اعضای خود را که آلت شهوات هستند، از شهوات دنیا بازگیرد، تا نورانیت و صفای آنها در تطهیر همه اعضا سرایت نماید.

🌹در وضو ابتدا امر به شستن صورت شده، که اکثر حواس ظاهره و اعظم اسباب مطالب دنیویه را در آن جا قرار داده اند، سپس تکلیف به شستن دست ها شده؛ زیرا آدمی مُعظَم امور دنیویه را به آنها مباشر می گردد. آن گاه امر شد به مسح پیش سر، که منبع اکثر خیالات فاسده است؛ سپس به مسح پاها که واسطه ی بسیاری از مطالب دنیویه هستند.

🌹و اما در غسل امر شد که جمیع بدن شسته شود؛ زیرا پست ترین حالات انسان حال جماع است که در آن وقت بالمرّه مقهور تحت قوّه ی شَهَویّه است، و لذت به همه بدن او عاید می گردد. از این جهت حضرت رسول صلی الله علیه و آله و سلم فرمود که: (در زیر هر مویی جنابتی است. پس در آن وقت همه جسد او غرق لذت دنیویه است؛ پس باید همه شسته شود، تا صلاحیت توجه به جانب حق تعالی را داشته باشد.) و اما در تیمم امر شده است وه اعضای خود را خاک آلود نماید، در وقتی که آب میسر نباشد. پس در آن وقت باید متذکر آن شود که حال که شستن آنها ممکن نیست، باید ایشان را به جهت اینکه مباشرت امر دنیا را کرده اند، پست و ذلیل نمود و شکستگی و فروتنی را پیش آورد؛ پس آنها را خاکمال نماید.

🌹چون بر اینها مطلع شدی و دانستی، باید به فکر کار دل افتی که رئیس و اعظم همه اعضا و جوارح است، و همگی خدمتکار اویند و موضع نظر الهی است. و به این بیندیشی که هر گاه تطهیر اعضا و جوارح لازم باشد، پاک ساختن دل اولی و اَهَم است. پس اگر در آن وقت به جهت علایق دنیویه و رسوخ محبت دنیای دَنیّه پاک ساختن آن به شستن همه اخلاق رذیله و صفات ذمیمه ممکن نباشد، آن را خاک مال نمایی، و در مقام شکستگی و تواضع، آن را به تازیانه ی ذلت و خواری برانی، شاید خدا به شکستگی و فروتنی آن رحم نماید و نَفحه ای از نَفَحات قُدسیّه آن را در یابد؛ زیرا خدا نزد دل های شکسته است.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۱ تیر ۹۸ ، ۱۷:۰۵

💢عالم ربّانی آیت الله بهاء الدینی به جویندگان طریق حق می فرمودند:


🔸با خدا باش! و آنگاه که بر اصرار خود

می افزودند، با نگاهی پر معنا به آنها نگریسته ، میفرمود: والذین جاهدوا فینا... آن کس که در محدودی بندگی ما بکوشد راه ارتقاء و صعود را به او نشان میدهیم.


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۱ تیر ۹۸ ، ۱۶:۵۱

✨ رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمودند: حلقه‌ی درب بهشت از یاقوت سرخی است که بر روی صفحاتی از طلا قرار دارد، هنگامی که حلقه را بر در بکوبند بانگی می‌کند و می‌گوید: یا علی.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۱ تیر ۹۸ ، ۱۵:۰۱

🍃اثر صحبتهای توحیدی اولیاء خدا🍃


آیت الله حاج سیّدمحمّدصادق حسینی طهرانی مدّظلّه العالی


🌹بسیارند کسانی که از عرفان و توحید سخن می گویند امّا حلاوت و شیرینی ندارند، چون دلدادۀ به خدا نیستند و توحید حضرت حق را خودشان ذوق نکرده اند. وَالمُستَأجِرَةُ لَیسَت کَالنَّائِحَةِ الثَّکلَی.


🌹امّا عارف حقیقی و انسان کامل که این منازل را پیموده و سختی راه را چشیده و بالأخره هستی مجازی خود را در آتش محبّت خدا خاکستر نموده، وقتی از عرفان و محبوبِ خود سخن میگوید، دلها را به خود می رباید و آن آتش را نیز در دل مخاطبین می اندازد.


📚«نور مجرّد» ج ۱ ص ۶۳۴


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۱ تیر ۹۸ ، ۱۴:۳۰

#هدایت_یافته_ای_هدایت_کن


◾️ وظیفه ما امر به معروف و نهی از منکر است... 


  هرکس که خود مهتدی(هدایت‌یافته) است، می‌تواند یکی را مهتدی کند، و تدریجاً این یکی‌یکی‌ها جماعت را تشکیل می‌دهند.  وظیفه‌ی ما همین است که در صورت امکان امر به معروف و نهی از منکر کنیم. اما اینکه چطور نتیجه بدهد، مقدرات دست ما نیست.


📚  در محضر بهجت، ج۱، ص ۲۱۴



👈 کمی تا بهجت🌷


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۱ تیر ۹۸ ، ۱۴:۲۹

🌹یکی از انحاء روایت حدیث سلسلة الذهب🌹


حضرت امام رضا علیه السلام از پدرانشان نقل کردند که خداوند عزّوجلّ میفرماید:


🔸إنِّی أَنَا اللَّهُ، لا إِلهَ إِلَّا أَنَا وَحْدِی عِبَادِی فَاعْبُدُونِی، وَ لِیَعْلَمْ مَنْ لَقِیَنِی مِنْکُمْ بِشَهَادَةِ أَنْ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ مُخْلِصاً بِهَا، أَنَّهُ قَدْ دَخَلَ حِصْنِی، وَ مَنْ دَخَلَ حِصْنِی أَمِنَ عَذَابِی. قَالُوا: یَا ابْنَ رَسُولِ اللَّهِ، وَ مَا إِخْلَاصُ الشَّهَادَةِ لِلَّهِ قَالَ: طَاعَةُ اللَّهِ وَ رَسُولِهِ، وَ وَلَایَةِ أَهْلِ بَیْتِهِ (عَلَیْهِمُ السَّلَامُ).


🌱من الله هستم؛ هیچ خدایی جز من نیست و من یکتایم، ای بندگان من؛ پس مرا عبادت کنید.


🌱و هر کس از شما که با شهادت با اخلاص به «لا اله الّا الله» من را ملاقات کند، باید بداند که داخل قلعه و دژ مستحکم من شده است. و هر کس در دژ من داخل شود، از عذاب من در امان قرار می گیرد.


🌱پرسیدند: ای فرزند رسول خدا! اخلاصِ شهادت برای خدا چیست؟


🌱فرمودند: اطاعت خدا و پیامبر خدا و ولایت اهل بیت ایشان علیهم السلام.


📚«الامالی» شیخ طوسی ص ۵۸۹


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ تیر ۹۸ ، ۱۴:۴۵

🍃رأفت و عنایت حضرت امام رضا علیه السلام🍃


علّامه آیةالله حاج سیّدمحمّدحسین حسینی طهرانی رضوان الله علیه


🌸حضرت علىّ بن موسى الرّضا علیه السّلام تمام غلامان خود را جمع مینمود و در سر یک سفره با هم غذا میخوردند، روى یک فراش، روى یک زمین، یک نوع از غذا.


🌸آنها که مقام حضرت امام رضا علیه السّلام را نداشتند امّا چون غلام بودند مطیع بودند، امام راضى ندارد غذائى بخورد و به غلامش ندهد.


📚«معادشناسی» ج ۲ ص ۹۷

#ولایت


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ تیر ۹۸ ، ۱۴:۴۲


🌸 آیـــــت الله کشمیری  🌸


💠 یـــــک قدم روی خود و هر آن چه از آن خود است، یک قدم روی تعلق و هر چیزی که مانع رسیدن به خــــدا هست را بگذار، قدم بعد در بهشت هستی ...  💠


─┅─═इई 🌺🌼🌼🌺ईइ═─┅


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ تیر ۹۸ ، ۱۴:۴۰


🌸 خدا رو داری چه غم داری 🌸


💠 مرحوم دولابی : هر وقت برای آخر خود ترسیدی ، اولت را یاد کن که هیچ نبودی و خداوند تو را ایجاد کرد و این همه به تو خوبی کرد ، آخرش هم خدا همان خداست.


📚مصباح الهدی ، ص۱۷۹



─┅─═इई 🌺🌼🌼🌺ईइ═─┅


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ تیر ۹۸ ، ۱۴:۳۷

💠 اقتدای حضرت عیسی علیه السلام در نماز به امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف (در کتب معاصر اهل سنت )

 

🔹 محمد ادریس کاندهلوی از علمای بزرگ اهل سنت  می‌نویسد:

 

✍ از ابو امامه روایت است که حضرت رسول الله (صلی الله علیه و آله) ایراد سخنرانی فرمودند و در اثنای سخنان چنین فرمودند: مهدی (علیه السلام) مرد صالحی است ایشان در مسجد جامع دمشق برای اقامه نماز صبح بر مصلی می‌ایستد که ناگهان حضرت عیسی علیه السلام از مناره شرقی آن نزول کرده با دیدن او خود را در را از مصلی کنار می‌کشد و به او می‌فرماید: ای پیامبر خدا شما امامت بفرمایید. حضرت عیسی (علیه السلام) در حالی که دست مبارکش را بین دو شانه حصرت امام می‌گذارند و می‌فرمایند خیر. فقط خود شما امامت کنید، زیرا اقامه این نماز برای شما گفته شده است. سپس حضرت مهدی (علیه السلام) اقامه نماز می‌کنند و حضرت عیسی (علیه السلام) به او اقتدا می‌نمایند تا روشن شود که به عنوان رسول نازل نشده بلکه به عنوان تابع و مجدد در امت محمدیه آمده‌اند.

 

📚 ظهور مهدی، تألیف محمد ادریس کاندهلوی، ترجمه ابراهیم ارباب، صفحه ‌۱۳-۱۵

 

#مهدویت_در_کتب_اهل_سنت

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ تیر ۹۸ ، ۱۴:۲۳

🌹توفیق نماز شب چطور به دست می آید؟🌹


آیةالله حاج شیخ محمّدتقی بهجت رضوان الله علیه


✅ ما برای اوقات خواب خود افسوس میخوریم که چرا برای نماز شب بیدار نمیشویم؛ در صورتی که اوقات بیداری را به غفلت میگذرانیم!


✅ زیرا اگر در بیداری به توجّه و بندگی مشغول بودیم توفیق بیداری شب را نیز برای تهجّد و خواندن نافلۀ شب و تلاوت قرآن پیدا میکردیم.


📚 «در محضر آیةالله بهجت» ج ۳ ص ۱۴

#نماز_شب  #تهجد  #توفیق  #مراقبه


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۹ تیر ۹۸ ، ۱۵:۵۱

✅ حضرت آیت الله بهجت قدس سره: 


[اینجا] دار امتحان است، شما در فکر این باشید که خودتان را اصلاح بکنید، مابین خودتان و خدایتان عایق و مانعی، پیدا نشود.


📚  به‌سوی محبوب، ص١٠٣


💠 #اللهم_عجل_لولیک_الفرج


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۹ تیر ۹۸ ، ۱۵:۴۰

🍃حکمت سجدۀ شکر بعد از نمازها و اثر آن🍃


🔸عنْ أَبِی الْحَسَنِ الرِّضَا علیه السلام قال السَّجْدَةُ بَعْدَ الْفَرِیضَةِ شُکْراً لِلَّهِ تَعَالَى ذِکْرُهُ عَلَى مَا وَفَّقَ لَهُ الْعَبْدَ مِنْ أَدَاءِ فَرِیضَتِهِ وَ أَدْنَى مَا یُجْزِی فِیهَا مِنَ الْقَوْلِ أَنْ یُقَالَ شُکْراً لِلَّهِ شُکْراً لِلَّهِ ثَلَاثَ مَرَّاتٍ قُلْتُ فَمَا مَعْنَى قَوْلِهِ شُکْراً لِلَّهِ قَالَ یَقُولُ هَذِهِ السَّجْدَةُ مِنِّی شُکْراً لِلَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ عَلَى مَا وَفَّقَنِی لَهُ مِنْ خِدْمَتِهِ وَ أَدَاءِ فَرَائِضِهِ وَ الشُّکْرُ مُوجِبٌ لِلزِّیَادَةِ فَإِنْ کَانَ فِی الصَّلَاةِ تَقْصِیرٌ لَمْ یَتِمَّ بِالنَّوَافِلِ تَمَّ بِهَذِهِ السَّجْدَةِ.


🌷حضرت امام رضا علیه السلام  فرمودند: سجدۀ شکر برای خداوند متعال بعد از نماز واجب برای بجا آوردن عمل واجبی است که خداوند توفیق آن را به بنده عنایت فرموده است.


🌷و حداقل کلامی که در آن کفایت می کند این است که سه مرتبه بگوید: «شکراً للّه»


🌷راوی گوید: عرض کردم: معنای «شکراً للّه» چیست؟


🌷فرمودند: بنده عرض می کند این سجده از جانب من تشکّری از خداوند عزّوجلّ است برای توفیقی که به من داد برای خدمت به او و اداء فرائض او؛


🌷و شکر موجب افزایش است، پس اگر در نماز او کوتاهی باشد که با نوافل جبران نشده باشد، با این سجده کامل می شود.


📚«عیون اخبار الرضا علیه السلام» ج ۱ ص ۲۸۱


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۹ تیر ۹۸ ، ۱۵:۳۷


💠حاج محمداسماعیل دولابی 


مادرها دست و پای بچه را در قنداق محکم می‌بستند تا کج نشود بالغ هم که شدیم انبیاء با احکام دست و پایمان را بستند که کج نشود.


📚: مصباح الهدی، ص331💠


─┅─═इई 🌺🌼🌼🌺ईइ═─┅


۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۹ تیر ۹۸ ، ۱۴:۲۷

#همین_نماز_رو_خوب_بچسب...


🍃آیت الله نجابت : همه ی برکات عالم در همین نمازی است که ما برای آن قیمتی قائل نیستیم.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ تیر ۹۸ ، ۲۲:۰۲

#بالاترین_ذکر_چیست❓


#پرسش_و_پاسخ از آیت‌الله بهجت قدس‌سره


سؤال: بهترین ذکر، چه ذکری است؟


حضرت آیت‌الله بهجت قدس‌سره: بالاترین ذکر به نظر حقیر، «ذکر عملی» است؛ یعنی «ترک معصیت در اعتقاد و در عمل»؛ همه چیز محتاج به این است و این، محتاج به چیزی نیست و مولّدِ خیرات است.


👈 کمی تا بهجت🌷


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ تیر ۹۸ ، ۲۲:۰۰

‌ ﷽


🌸اهمیت رضایت پدر و مادر🌸


💠آیت الله مجتهدی تهرآنی(ره)💠


 ما به تجربه دیده ایم کسانی که پدر و مادر از آنها راضی بوده اند،

دست به هر چه زده اند طلا شده.


 و همچنین دیده ایم کسانی که پدر و مادر از آنها ناراضی بوده اند،

حالا به هر دری میزنند، کارشان درست نمیشود.


بعد پیش ما می آیند و میپرسند چرا ما هر کاری میکنیم کارمان اصلاح نمیشود؟


 خبر هم ندارند به خاطر این است که پدر و مادر از آنها ناراضی بوده اند. 


─┅─═इई 🌺🌼🌼🌺ईइ═─┅


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ تیر ۹۸ ، ۱۴:۳۸


🌸 انتظار فرج افضل اعمال است 🌸


💠 آیت الله کشمیری میگفتند: تا انسانها آماده پذیرش حضرت نشده باشند تا حضرت در دل آنها ظهور نکرده باشد و قرین دل آنها نشده باشد، ظهور خارجی برای انسان ها چیزی را عوض نخواهد کرد و پیدا کردن این آمادگی همان انتظار فرجی است که افضل اعمال شمرده می شود.

 

─┅─═इई 🌺🌼🌼🌺ईइ═─┅


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ تیر ۹۸ ، ۱۲:۲۲


🌸 عارف بالله مرحوم حاج اسماعیل دولابی(ره) 🌸


💠 هر وقت فکر کردی و از خودت زشتی

دیدی، استغفار کن؛ زشتی را پاک می‎کند. 


وقتی زیبایی دیدی، بر پیامبر و آلش صلوات بفرست؛

زیبایی را زیاد می‎کند💠


📚 کتاب مصباح الهدی



─┅─═इई 🌺🌼🌼🌺ईइ═─┅


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۷ تیر ۹۸ ، ۱۵:۲۵

#امام_خمینی_ره

#تلنگر

 

🔖حالا بیایم مشرک بشوم؟ 🔖


حالا بیایم مشرک بشوم؟ در نجف بعضی از آقایان و مردم به امام گله می‌کردند که چرا با بعضی از دوستانتان زیاد گرم نمی گیرید؟ مثلاً می‌گفتند دو آیت الله به هم می‌رسند، به هم تعظیم می‌کنند و با همدیگر گرم می‌گیرند. امام می فرمودند: ( (من در طی مدت چهل سال زحمت کشیدم تا موحد شدم حالا تازه بیایم و مشرک بشوم و سجده کنم برای شما و آقایان؟!

📚بانک جامع خاطرات امام خمینی(ره)


🔖 #توصیه_های_اخلاقی_علما 🔖


۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۷ تیر ۹۸ ، ۱۵:۱۵

💠 اعتراف عبد الوهاب شعرانی عالم بزرگ اهل سنت  به ولادت و زنده بودن امام مهدی علیه السلام

 

🔹 وی در مورد امام مهدی علیه السلام می‌نویسد:

 

✍ و مهدی علیه السلام از اولاد امام حسن عسکری (علیه السلام) است که در شب نیمه شعبان سال ۲۵۵ هجری به دنیا آمده است و او تا زمانی که با حضرت عیسی بن مریم (علیهما السلام) دیدار کند باقی خواهد ماند. پس عمر ایشان تا این سال (یعنی زمان مولف، سال ۹۵۸ هجری قمری) هفتصد و شش سال شده است.

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۷ تیر ۹۸ ، ۰۸:۱۵

💠 شفا گرفتن زائر امام رضا علیه السلام در حرم آن حضرت (به روایت اهل سنت)

 

🔹 جوینی از علمای بزرگ اهل سنت می‌نویسد:

 

✍ ۴۹۱- أنبأنی الشیخ محی الدین عبد الحمید بن أبی البرکات الحربی، و أمین الدین أبو الفضل إسماعیل بن أبی عبد اللّه ابن حمّاد العسقلانی، قالا: أنبأنا أبو أحمد عبد الوهاب بن علیّ بن علیّ إجازة، أنبأنا زاهر بن طاهر بن محمد المستملی [ظ] إجازة، قال: أنبأنا أبو بکر الحسین بن علیّ، أنبأنا محمد بن عبد اللّه الحافظ، قال: سمعت أبا القاسم ابن علیّ المعمری یقول: سمعت أبی یقول: سمعت أبا النضر المؤذّن النیسابوری یقول: أصابتنی علّة شدیدة ثقل فیها لسانی فلم أقدر منها على الکلام فخطر ببالی زیارة الرضا علیه السلام و الدعاء عنده و التوسّل به إلى اللّه تعالى لیعافینی فخرجت زائرا و زرت الرضا و قمت عند رأسه و صلّیت رکعتین، و کنت فی الدعاء و التضرّع مستشفعا صاحب القبر إلى اللّه عزّ و جلّ أن یعافینی من علّتی و یحلّ عقدة لسانی إذ ذهب بی النوم فی سجودی، فرأیت فی منامی کأن القمر قد انفرج فخرج منه رجل آدم کهل شدید الأدمة، فدنا منّی فقال: یا أبا النضر قل: «لا إله إلا اللّه» قال: فأومأت إلیه کیف أقول ذلک و لسانی منغلق؟فصاح علیّ صیحة و قال: تنکر للّه القدرة؟ قل:«لا إله إلا اللّه» قال: فانطلق لسانی فقلت: «لا إله إلا اللّه» و رجعت إلى منزلی راجلا و کنت أقول: «لا إله إلا اللّه»و لم ینغلق لسانی بعد ذلک.

 

🔸 حاکم نیشابوری نقل کرده است که شخصی به نام ابو نضر موذن می‌گفت: به بیماری سختی مبتلا گشتم، در آن بیماری زبانم بند آمد و قادر بر سخن گفتن نبودم. به ذهنم خطور کرد به زیارت قبر امام رضا (علیه‏ السلام) بروم و و نزد مرقد و بارگاه شریف ایشان دعا و توسل کنم و از خدا بخواهم مرا از این بیماری نجات دهد. به قصد زیارت قبر امام رضا (علیه‏ السلام) از نیشابور خارج شدم و قبر آن حضرت را زیارت کردم و در سمت بالاى سر آن حضرت مشغول خواندن نماز شدم و امام رضا (علیه‏ السلام) را شفیع قرار دادم و از خدا خواستم به احترام و منزلت و مقام ایشان مشکل زبانم را برطرف سازد. در سجده نماز خوابم برد در خواب دیدم ناگهان ماه شکافته شد و مردی از آن خارج شد و به نزدیک من آمد و صدا زد: ای ابو نضر! بگو: لا اله الا الله‏. من با دست اشاره کردم که قادر بر سخن گفتن نیستم و زبانم بند آمده است. آن مرد بر سرم فریاد زد و فرمود: مگر به قدرت خدا ایمان نداری؟ بگو: لا اله الا الله‏. من که تا آن هنگام لال بودم یک‏باره زبانم باز شد و گفتم: لا اله الا الله‏. من نیز به شکرانه این نعمت الهی، از مشهد پیاده بازگشتم و در طول مسیر همواره ذکر لا اله الا الله‏ را بر زبان داشتم و بعد از آن زبانم بند نیامد.

 

📚 فرائد السمطین، تالیف جوینی، جلد ۱، صفحه ۲۱۷، چاپ دار الحبیب

 

#فضائل_اهل_بیت_از_کتب_اهل_سنت

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ تیر ۹۸ ، ۲۲:۱۸

#استاد_قرائتی 

#کتک_مبارک


🍃 مرحوم پدرم بسیار اصرار داشت که من محصل حوزه علمیه و روحانی شوم ولی من مخالفت می‌کردم، لذا برای ادامه تحصیل به دبیرستان رفتم. روزی به مدیر مدرسه گزارش دادم که چند نفر از همکلاسی هایم در مسیر راه مدرسه، دیگران را اذیّت می‌کنند، مدیر هم آنها را تنبیه کرد. آنها متوجّه شدند و در تلافی با هم همفکر شدند و در مسیر برگشت کتک مفصّلی به من زدند که سر و صورتم سیاه شد و بی حال روی زمین افتادم و به سختی خود را به منزل رساندم. پدرم گفت: محسن چی شده؟ گفتم: هیچی، می‌خواهم بروم حوزه و طلبه شوم! امروز بسیار خوشحال هستم که در این مسیر قدم گذارده‌ام و خدا را شاکرم که چگونه با حادثه ای مسیر زندگیم را عوض کرد.

📚خاطرات استاد


🔖 #توصیه_های_اخلاقی_علما 🔖

  

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ تیر ۹۸ ، ۱۶:۳۵

🔻عــلامه حسن زاده آملی؛


کسی که با خدا #خـلوتی ندارد


و اُنـــــس با او نـــــدارد این در


دوستـےاش صـــادق نیست.


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ تیر ۹۸ ، ۱۶:۳۰

💠گشودن دری از هدایت...💠


حضرت امام باقر علیه السلام


🔸 منْ عَلَّمَ بَابَ هُدًى فَلَهُ مِثْلُ أَجْرِ مَنْ عَمِلَ بِه‏


🌱هر کس درِ هدایتی را به دیگران بیاموزد، مانند اجر عمل کنندگان به آن برای او خواهد بود.


📚 «کافی» ج ۱ ص ۳۵


۲ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ تیر ۹۸ ، ۱۶:۲۲

💢 آیت الحق والعرفان حجت هاشمی خراسانی حفظه الله :


💠 سیر و سلوک محقق نمی شود مگر با معرفت و محبت و اطاعت اهل بیت ع .


🕊 اطاعت درسایه "اطیعوا الله و اطیعوا الرسول و اولی الامرمنکم" حاصل می شود .


♦️ یکی از شرایط مهمه سیروسلوک اطاعت محض از اهل بیت ع است که عدم وجود این شرط مستلزم بهره نبردن از مقامات عرفانی است وبه همین دلیل مخالفین ائمه ع به این مقامات عرفانی نمی رسند .

ائمه علیهم السلام حجت شناخت الهی هستند و شناخت آنها مساوی با شناخت الهی است.


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ تیر ۹۸ ، ۱۴:۰۵

✨﷽✨


🔰 #تلنگرانه / نگرانی های حضرت مهدی (عج) از شیعیان


#حجاب و #عفت


مرحوم آیت الله سید محمدباقر مجتهد سیستانی (ره) پدر آیت الله سید علی سیستانی تصمیم می گیرد برای تشرّف به محضر امام زمان (عج) چهل جمعه در مساجد شهر مشهد زیارت عاشورا بخواند. در یکی از جمعه های آخر، نوری را از خانه ای نزدیک به مسجد مشاهده می کند. به سوی خانه می رود می بیند حضرت ولی عصر امام زمان (عج) در یکی از اتاق های آن خانه تشریف دارند و در میان اتاق جنازه ای قرار دارد که پارچه ای سفید روی آن کشیده شده است. ایشان می گوید هنگامی که وارد شدن اشک می ریختم سلام کردم، حضرت به من فرمود: «چرا اینگونه به دنبال من می گردی و این رنج ها را متحمّل می شوی؟! مثل این باشید- اشاره به آن جنازه کردند- تا من بدنبال شما بیایم!»


بعد فرمودند: «این بانویی است که در دوره کشف حجاب- در زمان رضا خان پهلوی- هفت سال از خانه بیرون نیامد تا چشم نامحرم به او نیفتد.»


📚 #شیفتگان_حضرت_مهدی_عج/ج۳/ص۱۵۸



۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ تیر ۹۸ ، ۰۵:۵۳

🌿فاصلۀ زیاد...🌿


حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام


🔸شتَّانَ مَا بَیْنَ عَمَلَیْنِ عَمَلٍ تَذْهَبُ لَذَّتُهُ وَ تَبْقَى تَبِعَتُهُ وَ عَمَلٍ تَذْهَبُ مَئُونَتُهُ وَ یَبْقَى أَجْرُه‏


🌷چقدر فاصلۀ دو عمل زیاد است: عملی که لذّت آن گذشته و آثار سوء آن باقی مانده؛ و عملی که سختی آن گذشته و اجر آن باقی مانده است.


📚«نهج البلاغه» حکمت ۱۲۱


۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۵ تیر ۹۸ ، ۱۶:۵۶

✨ مقدس اردبیلی رضوان الله علیه می‌نویسد: از ابو الصلت هروی (رضوان الله علیه) مروی است که حضرت امام رضا علیه السلام با هر طایفه به زبان ایشان تکلم می‌نمود و به خدا قسم که فصیح‌تر بود از ایشان به لغت ایشان و من روزی گفتم: یا ابن رسول الله! مرا تعجب می‌آید از تکلم شما به همه زبان‌ها و لغت‌ها! پس فرمود که یا ابا الصلت! من حجت خدایم بر خلق و حق تعالی حجتی نمی‌فرستد که او را دانا به همه‌ی لغت‌ها نکرده باشد، مگر به تو نرسیده است که جدم امیر المومنین علی علیه السلام فرمود: «اوتینا الحکمة و فصل الخطاب»؛ یعنی حق تعالی به ما و اولاد ما کرامت فرموده است حکمت و فصل الخطاب را. مراد از «فصل الخطاب» نیست الا معرفت لغات.

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۵ تیر ۹۸ ، ۰۶:۰۴
🔸فصل اوّل: آداب باطنیّه‌ی طهارت بدن از خبث🔸


👈 از جمله آداب باطنیّه ی طهارت از نجاسات و ازاله ی آنها در وقت قضای حاجت در بیت الخلأ آن است که به فکر پستی خود و اندرون پُر از کثافات خویش افتد و نقص و قصور خود را به نظر در آورد، و خود را تصّور کند که چگونه اندرون او آکنده از قاذورات (پلیدی ها)، و خود حاملِ نجاسات است. و چون به فراغت از قضای حاجت به استراحت افتد و سبکبار گردد، اخلاق ذمیمه را به یاد آورد که نجاسات باطنیّه در باطن او مجتمع گشته اند؛ که اگر آنها را از خود دور کند، نفس او به استراحت می افتد، و دلش از چرکینی آنها مطمئن می شود و لایق وقوفِ بساطِ خدمت می گردد و اهلیتِ وصول به حرمِ قُربِ ربّ العزّه را به هم می رساند. پس همچنان که در دفع نجاسات ظاهریّه برای استراحت چند روزه ی بدنِ خود سعی می کند، باید در دفعِ کثافات باطنیّه و نجاسات داخلی نیز که در رگ و ریشه ی او فرو رفته، بکوشد، تا روح و بدن او هر دو در دنیا و آخرت تا ابد به استراحت افتد.


🔸 حضرت امام هُمام،جعفر بن محمد الصّادق علیه السلام فرمود: بیت الخلأ را مُستراح می گویند، از جهت اینکه مردم در آن جا از ثَقلِ کثافات و قاذورات فارغ می شوند، و از سنگینیِ نجاسات به استراحت می افتند. مؤمن در آن جا عبرت می گیرد که هر کس خود را از ثقلِ اموالِ دنیوی فارغ و از بارِ شهواتِ نفسانی خالی سازد، به استراحت می افتد، و دل او با فراغت از اشتغال دنیا شاد می گردد. پس باید خود را از جمیع آنها دور دارد، همچنان که خود را از تمام نجاسات و غایط دور می دارد. همچنین آدمی باید در آن وقت تأمل کند که آنچه از غایط و نجاست از او دفع شده، ساعتی پیش از این طعام های لذیذه بود که بر طلبِ آنها حریص بود و به رغبتِ تمام آنها را می خورد، و سرانجامشان چنین شد. پس چیزی که عاقبتش این باشد، باید عاقل حذر کند از اینکه آن را از حرام تحصیل نموده، و به واسطه ی آن ابدالآباد در دوزخ معذّب و موردِ بحثِ حضرت احدیت گردد.


📕 مـعـراج الـسـعـادة

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ تیر ۹۸ ، ۱۷:۰۳

‍ ✅رأفت عمومى


♦️مرحوم عارف واصل شیخ حسنعلى نخودکى اصفهانى گوید: وقتى تصمیم گرفتم که در نجف اشرف براى همیشه اقامت کنم. در آن ایام در یکى از اطاق‏هاى صحن عتیق حضرت رضا علیه‏ السلام مشغول ریاضت بودم. 


در حال ذکر و مراقبه بودم، که (به مکاشفه) دیدم درهاى صحن مطهر عتیق بسته شد و ندا بر آمد که حضرت رضا علیه ‏السلام اراده دارند از زوّار خویش دیدن فرمایند. پس از آن، در محلى جنب ایوان عباسى محل ورود زائران (که الان قبر شیخ در آن جاست) تختى نهاد و امام بر آن نشستند. به فرمان امام درب شرقى و غربى صحن عتیق (صحن سقاخانه اسماعیل طلائى) گشوده شد تا زوّار از در شرقى وارد و از در غربى خارج گردند. در صحن، مردم بسیارى آمدند که برخى به صورت حیوانات مختلف بودند و از جلو حضرتش مى‏ گذشتند، و امام دست ولایت و نوازش بر سر همه آن‏ها، حتى کسانى که صورت حیوانى داشتند مى ‏کشیدند و اظهار مرحمت مى ‏فرمودند.


♦️ پس از این مشاهده و سیره تصمیم گرفتم در مشهد ساکن شوم و چشم امید به الطاف و عنایات آن حضرت بدوزم. بنا به وصیت شیخ حسنعلى، مدفنش در همان محل مى‏ باشد.



📚فتوحات؛ استاد سید علی اکبر صداقت 


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ تیر ۹۸ ، ۰۹:۰۶

استاد فاطمی نیا :


مرحوم علامه طباطبایی جمله ای در مورد حضرت رضا علیه السلام فرمودند که حقیقتا نیاز به یک کتاب شرح دارد!

فرمودند: همه ی امامان ما رئوف هستند، اما رأفت امام رضا علیه السلام حسی است!

همین که وارد حرم مطهر میشوی ، میفهمی که حضرت رئوف است!

هرکس حرم امام رضا علیه السلام مشرف میشود، یقین بداند توی کاسه اش چیزی میریزند.

اما وقتی رفتی حرم و عرض حاجت وتوسل کردی ، منتظر آن چیزی باش که آنها برایت میریزند ، شاید همان حاجت خودت نباشد ؛ به هرآنچه آنها عنایت کردند باید راضی باشیم که یقینا همان به مصلحت ما بوده است.


🔶 @fateminiya_ir


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ تیر ۹۸ ، ۰۷:۳۵

💠 به اعتراف حاکم نیشابوری عالم بزرگ اهل سنت امام رضا علیه السلام در سه جا به کمک زائر خود می‌آید

 

🔹 حاکم نیشابوری از بزرگان اهل سنت ، در کتاب «تاریخ نیشابور» از قول امام رضا سلام الله علیه چنین می‌نویسد:

 

✍ من زارنی على بعد داری أتیته یوم القیامة فی ثلاثة مواطن حتى أخلصه من أهوالها : إذا تطایرت الکتب یمینا وشمالا ، وعند الصراط ، وعند المیزان .

 

🔸 هر کس مرا با وجود دورى خانه‏‌ام زیارت کند، روز قیامت در سه جا نزد او مى‌آیم تا اینکه او را از وحشت نجات دهم: هنگامى که نامه اعمال از دست راست و چپ پراکنده شود؛ و نزد پل صراط؛ و نزد میزان ترازو براى سنجش اعمال.

 

📚 تاریخ نیشابور، تألیف حاکم نیشابوری، صفحه ۹۱

 

✨ از هر چه غصه دارد و غم، می‌شود رها

🌹 هر سائلی به خدمت این شاه می‌رود

 

🌷 السلام علیک یا علی بن موسی الرضا علیهما السلام

 

#فضائل_اهل_بیت_از_کتب_اهل_سنت

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ تیر ۹۸ ، ۲۱:۴۳

جبرئیل خادم امام رضا علیه السلام

 

ذهبی از علمای بزرگ اهل سنت می‌نویسد:

 

وقتی از ابو نواس شاعر برجسته عرب می‌پرسند: تو راجع به همه چیز شعر سرودی، چرا راجع به علی بن موسی الرضا (علیهما السلام) شعر نمی‌گویی؟ می‌گوید:

 

فعلام ترکت مدح ابن موسی

و الخصال الّتی تجمّعن فیه

قلت: لا أستطیع مدح إمام

کان جبریلُ خادماً لأبیه

 

«من دیدم راجع به همه چیز شعر سرودم ولی حرفی درخور شأن والای علی بن موسی الرضا (علیهما السلام) ندارم و بیان من در باره او جسارت در محضر اوست، چرا که جبرئیل خادم و دربان خانه پدر او می‌باشد».

 

تاریخ الاسلام، تألیف ذهبی، جلد ۱۴، صفحه ۲۷۱، چاپ دار الکتاب العربی

 

#فضائل_اهل_بیت_از_کتب_اهل_سنت

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ تیر ۹۸ ، ۰۰:۱۹

💠 محمد نوقانی و مشاهده کرامت از امام رضا علیه السلام

 

🔹 جناب آیت الله محمد باقر بیرجندی رضوان الله علیه عالم جلیل القدر شیعه می‌نویسد:

 

✍ شیخ صدوق (رضوان الله علیه) در آخر عیون اخبار الرضا می‌فرماید: به آنچه ظاهر شد در وقت ما از برکت این مشهد و استجابت دعا در آن، پس جمله‌ای از کرامات آن روضه متبرکه ذکر کرده؛ از آن جمله از محمد نوقانی به یک واسطه روایت کرده که در شب تاری خوابیده بودم در غرفه‌ی خود در نوقان، دیدم نوری ساطع است از مشهد علی بن موسی الرضا (علیهما السلام) که اطراف آن روشن شد، چنانکه گویی روز است؛ و در امر رضا شک داشتم و یقین نداشتم به امامت او. پس قصد کردم آن مشهد شریف را و در را مقفل دیدم. گفتم: خدایا! اگر امامت رضا حق است پس بگشا این در را، ناگاه گشوده شد. با خود گفتم شاید از اول بسته نشده. پس آن را بستم به حدی که یقین کردم که بدون مفتاح گشوده نمی‌شود. گفتم: خدای من! اگر امر رضا حق است بگشا این قفل را و دست زدم گشوده شد، پس داخل شدم و زیارت کردم و نماز خواندم و به امامت او اعتقاد کردم و هر جمعه از قریه‌ی نوقان زیارت می‌کنم و تا حال ترک آن نکرده‌ام.

 

📚 کبریت احمر فی شرایط المنبر، تالیف آیت الله محمد باقر بیرجندی، صفحه ۷۷۹، انتشارات نغمه‌ی قرآن

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ تیر ۹۸ ، ۰۰:۱۴

💠 مقام عظیم زائر امام رضا علیه السلام


🔹 ابن قولویه قمی رضوان الله علیه روایت کرده است:


✍ حدَّثنی أبی رحمه‌الله عن سعد بن عبدالله قال : حدَّثنی علیُّ بن إبراهیم الجعفریُّ ، عن حَمدان الدِّیوانیِّ« قال : دخلت على أبی جعفر الثّانی علیه‌السلام فقلت : ما لِمن زارَ أباک بطوس؟ فقال علیه‌السلام : مَن زارَ قبر أبی بطوس غفر الله له ما تقدَّم مِن ذنبه وما تأخَّر، قال حَمدان : فلقیتُ بعد ذلک أیّوب بنَ نوح بن دُرَّاج فقلت له : یا أبا الحسین إنّی سمعت مولای أبا جعفر علیه‌السلام یقول : مَن زار قبر أبی بطوس غَفَرَ الله له ما تقدَّم من ذنبه وما تأخَّر ، فقال أیّوب : وأزیدک فیه؟ قلت : نَعَم ، قال : سمعته یقول : ذلک ـ یعنی أبا جعفر ـ وأنّه إذا کان یوم القیامة نصب له مِنبرٌ بحذاء مِنبرِ رسول الله صلى‌ الله‌ علیه ‌وآله ‌وسلم حتّى یفرغ النّاس من الحساب ».


🔸 علی بن ابراهیم جعفری، از حمدان دیوانی نقل نموده که وى گفت: بر حضرت ابو جعفر ثانی حضرت امام جواد علیه السلام داخل شدم و محضرش عرض کردم: اجر کسى که پدر شما را در طوس زیارت کند چیست؟ حضرت جواد الائمه فرمودند: کسى که قبر پدرم را در طوس زیارت کند خداوند گناهان سابق و لاحقش را بیامرزد. حمدان می‌‏گوید: پس از آن با ایوب بن نوح بن دراج ملاقات کردم و به او گفتم: اى ابا حسین من از مولاى خود حضرت ابا جعفر علیه السلام شنیدم که می‌‏فرمود: کسى که قبر پدرم را در طوس زیارت کند خداوند گناهان سابق و لاحقش را می‌‏آمرزد. ایوب گفت: مى‏‌خواهى اضافه‌‏تر از این را برایت بگویم؟ گفتم: آرى. ایوب گفت: شنیدم از آن حضرت که این فقره را مى‏‌فرمودند و اضافه کرده و مى‌‏گفتند: هنگامى که روز قیامت شود منبرى براى او (زائر پدرم) در مقابل منبر رسول خدا صلی الله علیه و آله نصب مى‌‏شود تا مردم از حساب فارغ شوند.


📚 کامل الزیارات، تألیف ابن قولویه قمی، باب ۱۰۱، حدیث ۴، صفحه ۵۵۰-۵۵۱


#کتاب_کامل_الزیارات #احادیث_زیارت #فضائل_اهل_بیت_از_کتب_شیعه


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ تیر ۹۸ ، ۰۰:۰۹

👤عارف کامل سیّدعلی آقایِ قاضی ره:


💫...اما #نماز_شب، هیچ چاره و گریزی برای مؤمنین از آن نیست.


و تعجّب از کسی است که می خواهد به کمال دست یابد، در حالی که برای نماز شب قیام نمی کند.


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۲ تیر ۹۸ ، ۱۴:۲۸

💠 مردی نزد سلمان فارسی آمد و گفت: 

ای ابوعبدالله( کنیه سلمان فارسی) من موفق نمی شوم #نماز_شب بخوانم.


✨سلمان در جوابش فرمود: 


✔️در روز خدای را #معصیت_نکن


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۲ تیر ۹۸ ، ۱۳:۱۰

🔸مقصد اول: طهارت و نظافت🔸


🔸آن اَهَمّ امور برای عبادت است؛ زیرا طهارت ظاهر، وسیله‌ی حصول طهارت باطن است. از این جهت مدح آن در آیات و اخبار وارد شده. خدای تعالی می فرماید: «وَ اللهُ یُحِبُّ المُطَهَّرینَ خدا طهارت کنندگان را دوست دارد.»۱ حضرت پیغمبر صلی اللّٰه علیه و آله و سلم فرمود: «دین بر پاکیزگی بنا نهاده شده است»۲ و فرمود: «پاکیزگی نصف ایمان است.»۳ همچنین فرمود: «بد بنده‌ای است بنده‌ی چرکین!»۴ حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام فرمود: «پاکیزه کردن جامه، غم و حزن را برطرف می کند.»۵

🔸برای طهارت چهار مرتبه است:


👈اول: پاڪ سـاختن بدن از حَدَث و فضلات.
👈دوم: پاڪ نـمودن اعضا و جوارح از معاصی و گناهان.
👈سوم: پاڪ نمودن نفس از اخلاق ذمیمه و مَلَکات رذیله.
👈چهارم: پاڪ ساختن خانه‌ی دل از آنچه غیر از خداست؛ و این، طـهارت انبیا و صدّیقین است.


🔸طهارت در هر مرتبه نصف عمل است که در آن مرتبه است؛ زیـرا غایت قصوای اعمال قلب آن است که انوار جلال و عظمت پروردگار بر آن بتابد، و معرفت کامل و حبّ و اُنس به خدا برای او حاصل شود. و اینها ممکن نمی شود، تا اینکه غیر از خدا از آن جا کوچ کند؛ زیرا خدا با غیر در یک دل جمع نمی شود؛ پس پاڪ ساختن دل از غیر خدا نیمه‌ی عمل دل است؛ و نیمه‌ی دیگر، تابیدن نور حق در آن است. نهایت مطلوب از عبادت نفس، آباد کردن آن به اخلاق حسنه و عقاید حقه است؛ و نفس تا از اخلاق ذمیمه و اعتقادات فاسده پاڪ نگردد، به اینها متّصف نمی شود. پس تطهیر نفس، نصف عمل آن است، و نصف دیگر، آراستن آن به اخلاق شریفه و عقاید صحیحه.

و اما عمل جوارح و اعضا: پس مقصود کلی از آنها تعمیر اعضا به طاعات و عبادات است، و آن میسر نمی شود، مگر به پاڪ کردن آنها از معاصی و گناهان. پس این طهارت، نصف عمل اعضا و جوارح است. طهارت از حدث و خبث نیز چنین است. از این روست که پیغمبر فرمود «پاکیزگی نصف عمل است.» و مراد آن است که پاڪ ساختن ظاهر از خباثات و نجاسات، و اعضا و جوارح از معاصی و سیّئات، و دل از اخلاق ذمیمه و غیر خدا، نصف ایمان است. چنان گمان نکنی که مراد حضرت آن است که مجرد پاڪ ساختن ظاهر به ریختن آب نصف ایمان است اگر چه جوارح و اعضا به معاصی ملوّث، و دل به نجاسات اخلاق ذمیمه متنجّس باشد؛ بلکه مراد حضرت چهار مرتبه‌ی طهارت می باشد، که بعضی به بعضی دیگر موقوف است؛ زیرا دل آدمی از غیر خدا پاڪ نمی شود، تا نفس او از اخلاق ذمیمه پاڪ نگردد؛ و نفس از آنها پاڪ نمی شود، تا اعضا و جوارحشان از لوث گناهان پاڪ نگردد؛ و اعضا از گناهان طاهر نمی گردد، تا از ظاهر بدن ازاله‌ی حَدَث و خبث نگردد. کسی را که دیده‌ی بصیرت نابیناست، از طهارت همین مرتبه‌ی اول را می فهمد، و در تنظیف و پاکیزگی ظاهر و شستن جامه‌ی خود و تحصیل آب های جاری، و وسواس در امر نجاسات سعی می کند، و چنان می پندارد که طهارتی که خواسته اند، همین است و بس.


🔸بلکه بسیاری از اهل این زمان، از طریقه‌ی پیشینیان غافل، و به شیوه‌ی بزرگان دین جاهلند، که ایشان پای برهنه در کوچه ها راه می رفتند، و بر روی زمین می نشستند و می خوابیدند، و دست های خود را به جامه‌های خود پاڪ می نمودند، و تا به نجاست چیزی یقین نمی کردند، از آن اجتناب نمی کردند؛ و این رفتار ایشان بود. لیکن اهل این روزگار، هرگاه چنین کسی را به این حالت ببینند، او را ملامت و سرزنش می کنند، بلکه قیامت برپا می نمایند، و خود را چون زنان می آرایند و مشّاطگی را پاکیزگی و طهارت نام می نهند؛ و حال آنکه همه اعضا و جوارحشان از نجاسات گناه ملوّث، و دلشان از کثافات اخلاق ذمیمه آلوده است، پای تا سر به قاذورات (پلیدی ها) معاصی و رذایل اخلاق ذمیمه فرو رفته، و از آن مضایقه نمی کنند. اگر مسلمانی رت ببینند که اندکی جامه‌ی او چرک است، از او دوری می کنند و اینها همه از تلبیسات شیطان است.

بدان که، بیان شرح طهارت نفس و دل و آداب آن، به طریقی است که در این کتاب مذکور شد، و بیان طهارت اعضا و جوارح از گناهان، در کتب اخلاق و فقه مذکور است؛ همچنین آداب طهارت ظاهر بدن از حَدَث و خبث در کتب فقهیه مشروح است.


🔸مقصود در این جا، بیان شمّه‌ای از آداب باطنیه‌ی طهارت بدن است، که آن بر سه قِسم می باشد:


👈اول: تطهیر بدن از نجاسات.
👈دوم: تطهیر بدن از حدث، که ازاله‌ی آن به وضو و غسل و تیمم حاصل می شود.
👈سوم: پاڪ ساختن بدن، از کثافات. 


این قسمت را در سه فصل بیان می کنیم.


📚 ۱_ توبه، سوره‌ی ۹، آیه‌ی ۱۰۸.

۲_ کنزالعما، ج۹، ص۲۷۷، ح ۲۶۰۰۲.

۳_ بحارالأنوار، ج۸۰، ص۲۳۷.

۴_ کافی، ج۶، ص ۴۳۹.

۵_همان، ص ۴۴۴


📕 مـعـراج السـعادة
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۲ تیر ۹۸ ، ۰۹:۰۰

✅بین دو فرقه از مسلمانان جنگ می‌اندازند، تا بر هر دو غلبه کنند!


✍آیت‌الله بهجت (ره) :

دشمنان اسلام درگیری بین اهل اسلام را غنیمت می‌شمارند، جنگ بین اخَوین [راه] می‌اندازند تا بر هر دو غالب شوند؛ بین شیعه و سنی جنگ می‌اندازند، تا بر هر دو غلبه کنند! بعضی را معذور نمی‌دانیم که عالماً و عامداً علیه دین و متدینان اقدام می‌کنند، به خدا پناه می‌بریم از شُرُورِ أَنْفُسِنا وَ شُرُورِ الناس (شر خودمان و شرور مردم) و [به خدا پناه می‌بریم] از امحا و نابودی و پاگذاشتن بر روی حق!


📚  در محضر بهجت، ج۲، ص۴۳


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۱ تیر ۹۸ ، ۱۱:۰۶

✅شیخ جعفر کاشف الغطاء هنگامی که به ایران مسافرت نموده بود در جلسه‌ای که یکی از فرماندهان نظامی حضور داشت، ضمن صحبت‌های حکیمانه‌اش گفت: “هرگاه مؤمنی چهل شبانه‌روز از خوردن هر غذای حرام، خودداری کند، خداوند متعالی او را از خوردن غذای حرام نگه داشته و مصون می‌دارد".


 آن فرمانده، به دلیل بی‌ایمانی و خباثت درونی خود و به منظور بی‌ارزش کردن و نادرست نمایاندن سخن شیخ، فردای آن روز، به یکی از زیردستان خود دستور داد، گوسفندی را به زور، یعنی از راه حرام بگیرد و به خانه‌ی فرمانده ببرد. او دستور را اجرا کرد.


 فرمانده گوسفند را ذبح کرد، از گوشت آن غذایی تهیه کرد و یک میهمانی ترتیب داد. از شیخ جعفر کاشف الغطاء هم برای حضور در آن میهمانی دعوت به عمل آورد. مرحوم شیخ، دعوت را پذیرفت و با شرکت در آن مجلس، از غذاهای تهیه شده میل کرد.


 در پایان میهمانی، فرمانده به شیخ گفت: “دیروز فرمودید، هرگاه مؤمن چهل روز از خوردن حرام خودداری کند، خداوند متعال او را از خوردن غذای حرام باز می‌دارد. حالا به اطلاع شما می‌رسانم تمامی غذایی که امشب میل کردید، از راه حرام تهیه شده بود".


 شیخ پرسید: ” چه طور؟”


فرمانده گفت: “یکی از پاسبان‌ها را دستور دادم که گوسفندی را به زور بگیرد و بیاورد. او نیز چنین کرد. گوسفند را کُشتیم و تمام غذای امشب از گوشت آن حیوان تهیه شده بود".


 مرحوم شیخ، پس از اندکی درنگ و تأمل درخواست کرد آن پاسبان را در مجلس حاضر کنند. پاسبان که به مجلس وارد شد، شیخ از او پرسید: “داستان گوسفند از چه قرار بود؟” پاسبان گفت: “از شهر بیرون رفتم، کشاورزی را دیدم که با یک گوسفند به طرف شهر می‌آید. او را دستگیر کردم، کتک مفصل زدم و زندانی نمودم، گوسفندش را به زور گرفتم و به منزل به منزل فرمانده بردم".


شیخ فرمود: “کشاورز را بیاورید".


✨ کشاورز را که آوردند، جریان واقعه را از او پرسید، گفت: “از اهالی فلان ده هستم. شنیدم که عالم بزرگوار ما شیخ جعفرکاشف الغطاء از نجف اشرف آمده است دوست داشتم که گوسفندی را به او هدیه کنم. نزدیک شهر که رسیدم، این پاسبان به من حمله کرد و بعد از کتک زدن، مرا زندانی کرد، گوسفندم را هم بُرد، یعنی همان گوسفندی که برای هدیه کردن به شیخ آورده بودم” ✨


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۱ تیر ۹۸ ، ۱۰:۱۹

#میرزا_جواد_ملکی_تبریزی 


👈 #توصیه_به_پیش_نمازها👉


باید خو را بیازماید: انگیزه او از ارشاد و موعظه چیست؟ اگر دین است بکار موعظه پردازد و اگر خداى نخواسته انگیزه او آلوده به خواهش هاى نفسانى است، یا اخلاص کارش بر او، روشن نیست، موعظه خلق را ترک کرده، به سازندگى خویش پردازد، و در پى کسب دو گوهر گرانسنگ ( (صدق و اخلاص) ) بر آید. چنانچه در این تلاش، راستى و خلوص داشته باشد، خداوند او را راه نماید.

📚 دستورالعمل های عرفانی


🔖 #توصیه_های_اخلاقی_علما 🔖


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ تیر ۹۸ ، ۱۴:۴۶

▪️آیت الله‌ بهجت (ره)


✍ اگر در راه امام زمان(عج) باشیم چنانچه به ما ناسزا هم بگویند نباید ناراحت شویم.


📚 درمحضربهجت ج1ص103


💠 #اللهم_عجل_لولیک_الفرج


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ تیر ۹۸ ، ۱۴:۴۳
💎حضرت امام مهدی(علیه‌السلام) :

🔸سیأتی إلی شیعتی من یدّعی المشاهدة. ألا فمن ادعی المشاهدة قبلَ خروج السُّفیانی والصیحة فهو کذابٌ مُفترٍ، ولا قوّةَ إلا بالله العلی العظیم

ای شیعه ما 
به زودى کسانى نزد شما می‌آیند و ادعاى مشاهده کنند، آگاه باشید هر کس قبل از خروج سفیانى و شنیدن صیحه‌ی آسمانى، ادعاى مشاهده‌ی مرا کند دروغگو و افترا زننده است و نیرویى جز به (برای) خداى بزرگ نیست.

📚الإحتجاج على أهل اللجاج (للطبرسی) / ج 2 / 478 

#حدیث_مهدوی

💠 #اللهم_عجل_لولیک_الفرج

💐 تا نیایی گره از کار بشر وا نشود
درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود 
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ تیر ۹۸ ، ۰۹:۵۰

✨ احمد بن حنبل از علمای بزرگ اهل سنت  روایت کرده است که جابر از رسول خدا (صلی الله علیه و آله) نقل کرده است که آن حضرت فرمودند: بر در بهشت دیدم که نوشته شده: خدایی جز الله نیست، محمد پیامبر خداست و علی برادر پیامبر خداست.

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ تیر ۹۸ ، ۰۹:۱۰

💠 امیر المومنین علیه السلام باب هدایت

 

🔹 شیخ ابی جعفر برقی رضوان الله علیه عالم بزرگ شیعه روایت کرده است:

 

✍ عنه، عن محمد بن حسان السلمى، عن محمد بن جعفر، عن أبیه، قال: علی علیه السلام باب الهدى، من خالفهکان کافرا، ومن أنکره دخل النار. وفی روایة أبی حمزة، قال: سمعت أبا جعفر علیه السلام یقول: قال رسول الله صلى الله علیه وآله: التارکون ولایة علی، المنکرون لفضله، والمظاهرون أعداءه، خارجون عن الاسلام، من مات منهم على ذلک .

 

🔸 امام صادق علیه السلام فرمودند: امیر المومنین علیه السلام باب هدایت است. کسی که با او مخالفت کند، کافر است؛ و کسى که ولایت او را انکار کند، به جهنم می‌رود. رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمودند: کسانی که ولایت علی علیه السلام را ترک کنند و آن را نپذیرند و منکر فضیلت و برتری او باشند و دشمنانش را یاری کنند و با همین عقیده از دنیا بروند از اسلام خارج می‌باشند.

 

📚 المحاسن، تألیف ابی جعفر برقی، جلد ۱، صفحه ۱۷۱، چاپ المجمع العالمی لاهل البیت علیهم السلام

 

#فضائل_اهل_بیت_از_کتب_شیعه #احادیث_تبری_و_تولی #کتاب_المحاسن #کتاب_بحار_الانوار

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ تیر ۹۸ ، ۰۹:۰۷

✨ شیخ محمد بن احمد بن شاذان قمی  رضوان الله علیه روایت کرده است که امام صادق علیه السلام از پدران بزرگوارش علیهم السلام از ابا عبد الله الحسین علیه السلام نقل می‌فرمایند که روزی عمر بن خطاب بلند شد و به حضرت رسول خدا صلی الله علیه و آله گفت: «تو مدام در مورد علی (علیه السلام) می‌گویی که «تو برای من به منزله‌ی هارونی برای موسی (علیه السلام)» و حال آن که خداوند نام هارون را در قرآن ذکر فرموده ولی اسمی از علی در قرآن نبرده است.» پس رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمودند: ای خشن! ای بی‌سواد! مگر نشنیده‌ای که خداوند تعالی در قرآن فرموده است: «هذا صراط علی مستقیم»؟!

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۹ تیر ۹۸ ، ۱۷:۱۴

💠 امیر المومنین علیه السلام صدیق اکبر (به روایت اهل سنت)

 

🔹 علمای بزرگ اهل سنت مانند ابن ماجه قزوینی، نسائی، احمد بن حنبل، ابن ابی عاصم، ثعلبی، ابن ابی شیبة، ابی نعیم اصفهانی و ... روایت کرده‌اند:

 

✍ ۱۲۰- حَدَّثَنَا مُحَمَّدُ بْنُ إِسْمَاعِیلَ الرَّازِیُّ قَالَ: حَدَّثَنَا عُبَیْدُ اللَّهِ بْنُ مُوسَى قَالَ: أَنْبَأَنَا الْعَلَاءُ بْنُ صَالِحٍ، عَنِ الْمِنْهَالِ، عَنْ عَبَّادِ بْنِ عَبْدِ اللَّهِ، قَالَ: قَالَ عَلِیٌّ: «أَنَا عَبْدُ اللَّهِ وَأَخُو رَسُولِهِ صَلَّى اللهُ عَلَیْهِ وَسَلَّمَ، وَأَنَا الصِّدِّیقُ الْأَکْبَرُ، لَا یَقُولُهَا بَعْدِی إِلَّا کَذَّابٌ، صَلَّیْتُ قَبْلَ النَّاسِ لِسَبْعِ سِنِینَ».

 

🔸 عباد بن عبد الله گفت: [حضرت] علی (سلام الله علیه) گفت: من بنده خدا و برادر رسول خدا (صلی الله علیه و آله) هستم. من صدیق اکبر (بزرگ‌ترین راستگو) هستم و این را کسی بعد از من نمی‌گوید مگر فرد دروغگو. من هفت سال قبل از همه مردم نماز به جا آوردم.

 

🔹 محقق کتاب سنن ابن ماجه، محمد فواد عبد الباقی می‌نویسد:

 

✍ فی الزوائد هذا الإسناد صحیح. رجاله ثقات. رواه الحاکم فی المستدرک عن المنهال وقال صحیح على شرط الشیخین.

 

🔸 هیثمی این روایت را در مجمع الزوائد نقل کرده و گفته است: سند آن صحیح و راویان آن مورد اعتماد هستند. همچنین حاکم نیشابوری آن را نقل کرده و گفته است: این روایت طبق شرائط مسلم و بخاری صحیح است.

 

📚 سنن ابن ماجه، صفحه ۴۴، حدیث ۱۲۰، چاپ دار احیاء الکتب العربیة

 

#فضائل_اهل_بیت_از_کتب_اهل_سنت

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۹ تیر ۹۸ ، ۱۷:۰۱

گاهی تحمل #همسر_بداخلاق ،

خودش نوعی #سلوک است. ⇩


یکی از اولیاء خدا که بسیار مرد بزرگی بود

و گفته اند امام زمان (علیه السلام)

در تشییع جنازه ی او حاضر بودند ،

همسر بسیار بداخلاقی داشت

که سی و پنج سال او را شکنجه میداد

ولی او تحمل میکرد !

بله ،تحمل کنید ،

اصلا خیلی از اینها با تحمل و گذشت

حل میشود .


گاهی هم اگر تحمل شود ،

مثل نماز شب برای انسان سلوک الی الله است..


" آیت الله فاطمی نیا "


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۹ تیر ۹۸ ، ۱۲:۱۶

✍آیت الله مجتهدی تهرانی(ره) :


اگر می خواهی در علم و دانش موفق باشی ، و از خودت آثار باقیات الصالحات به جای بگذاری ، یا  مدّرس و یا خطیب توانا و یا عالم ربّانی شوی《 باید تقوا داشته باشی》


📖باید به درس اهتمام داشته ، و شبانه روز درس بخوانی.


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۹ تیر ۹۸ ، ۱۲:۱۳

📌حاج شیخ حسنعلی نخودکی "ره":


تا آنجا که میسّر است، سالک طریق به قدر ضرورت، غذای حلال بخوردو از غذای حرام،شُبهه و پرخوری مطلقا بپرهیزد.


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۸ تیر ۹۸ ، ۲۱:۴۴

#رهبری

#زندگی_ساده


روزی معظم له مرا به کتابخانه خود دعوت کردند، من در آنجا یک میز بسیار ساده و قدیمی دیدم. در کنار میز نیز یک صندلی کهنه بود. هر دوی آن میز و صندلی، مربوط به قبل از پیروزی انقلاب اسلامی بود. مقام معظم رهبری در کتابخانه ساده خود، هنوز از همان میز و صندلی استفاده می‌کنند. 

آیةاللَّه سید محمود هاشمی شاهرودی. 

📚پرتوی از خورشید، ص ۵۲.


🔖 #توصیه_های_اخلاقی_علما 🔖


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۸ تیر ۹۸ ، ۱۶:۳۲

#نیت_بد


عـلامه حسن زاده:


🍃نیــت بد هر چند به مرحله عمل

نرسد و از جنبه فقهی کیفر نـداشته

باشد و تعزیر و حـد بر آن متـرتب

نشود در روح و جان اثـر می گذارد

نیت بد انسان را تیره مےڪند.


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۸ تیر ۹۸ ، ۱۲:۲۸

✨ ابن ماجه قزوینی از علمای بزرگ اهل سنت روایت کرده است که رسول خدا (صلی الله علیه و آله) فرمودند: حسن و حسین (علیهما السلام) دو سرور جوانان اهل بهشت‏ هستند و پدرشان (علیه السلام) از آن دو بهتر است.

 

✅ البانی وهابی نیز در تعلیقات بر سنن ابن ماجه حدیث را صحیح می‌داند.

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۸ تیر ۹۸ ، ۱۲:۲۶

👤علامه حسن زاده ی آملی


📎 من نمی گویم چه دارید و چه ندارید

اگر میل #شب و #سحر دارید، 

همه چی دارید 

خدا شما را دعوت کرده، 

مهمان یارید.


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۷ تیر ۹۸ ، ۱۰:۱۵

#آخرین_توصیه_یک_عارف❗️


💢میرزا #حسینقلی همدانی《ره》 عارف بزرگ به عنوان #آخرین_توصیــه به یکـی از شاگردهایش میگوید


♻️هر وقت تونستی #کفش کسانی رو که باهاشون #مشکل داری #جفت کنــی؛ اون وقت #آدم شدی!


۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۷ تیر ۹۸ ، ۱۰:۱۳

#علامه_طباطبایی


#مراقبه_به_چه_معناست⁉️


🍃 #مراقبه یعنی توجه باطنی انسان به #خدا و روی نگرداندن از آن در همه ی احوال است. مراقبه کمالی است که انسان را به مقصد نزدیک، بلکه به مقصد می‌رساند مراقبه این است که انسان در اوقات بیداری از اول صبح تا هنگام خواب از یاد خدا غافل نباشد و تمام گفتار و کردارش برای خداوند متعال و جلب رضای او باشد، او را همه جا حاضر و بر کارهای خود ناظر بداند و خویشتن را در #محضر او بیابد. و در روایت آمده است: #حدیث

خدا را آنگونه عبادت کن که گویی او را میبینی و اگر تو او را نمیبینی، او تو را می بیند.

کلید🔑 اشیاء در مراقبه است، تا مراقبه نباشد و درست صورت نگیرد بقیّه کارها و دستورات در سیر و سلوک، هیچ و بی اثر است.


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۶ تیر ۹۸ ، ۱۸:۵۲

🔰 #تلنگرانه؛


#آیت_الله_مجتهدی_تهرانی:


بعضی ها میگن بابا #دلت پاک باشد!


 جواب از #قرآن:

آنڪس ڪه تو را خـــلق ڪرده است

اگر دل پاڪ ڪافی بود فقط میگفت

«آمــنوا» ایــمان بیاورید در حالیڪه

گفـــــته «آمَُنوا وَ عَمِــلُوا الصَّالِحات»


یعنی هـــم دلت پاڪـــ باشد

هــــم #ڪارت درســـــت باشد.


اگر تخمه ڪدو را بشڪنی و

مغـــــزش را بڪاری ســـبز نمی شـود

پوستش را هم بڪاری سبز نمی‌شود!

مغـــــز و پوست باید با هـــــم باشد.


> هم #دل ؛ هم #عمل <

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۶ تیر ۹۸ ، ۱۵:۵۸

مـعراج مؤمـن


او می گوید هر چه برای رشد و کمال ما بوده خدا و پیامبرش گفته‌اند و ما چرا نمی اندیشیم اگر همین نماز های واجبمان را با حفظ اوقات و شرایطش بخوانیم به همه جا می توانیم برسیم آن چنان که #آقـای_قـاضی استاد آیت اللّٰه بهجت می فرمود: 

«اگر نماز را تحفظ کردید همه چیزتان محفوظ می ماند.»

و #آیت_اللّٰه_بهجت می فرماید: 

«معیار اصلی نماز است. این نماز بالاترین ذکر است. شیرین ترین ذکر است، برترین چیز است. حال برخی به دنبال ذکر های ویژه‌ای می گردند که کسی نشنیده باشد.»


📕ڪتاب الـعـبـد — فریادگر توحید


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۵ تیر ۹۸ ، ۱۸:۲۷

✨﷽✨


💢دنیا، تکیه گاهی کاذب


✍آیت الله جوادی آملی


علّت نا آرامی مردم عادی آن است که به چیزی تکیه می‌کنند که خود تکیه‌گاهی ندارد.


به همین جهت به عنوان ضرب‌المثل می‌گویند: «الغَریقَ یتَشبَّثُ به کلِّ حَشِیش»؛ انسان غرق شده، به هر گیاهی تکیه می‌کند و دست می‌اندازد تا نجات پیدا کند؛ زیرا خیال می‌کند آن گیاه، در دریا ریشه دارد و قوی است. 


💥کسانی که در محبّت دنیا غرق شدند، دست و پا می‌زنند و هر لحظه، خطر احساس می‌کنند و به این و آن متمسّک می‌شوند و به زرق و برق‌ها تکیه می‌کنند تا از اضطراب برهند، ولی نمی‌توانند.


📚دانش و روش بندگی ص۳۶۴


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۵ تیر ۹۸ ، ۱۴:۴۵

✨﷽✨


💢نماز واقعۍ چه نمازیست؟


✍آیت الله مجتهدی تهرانی (ره) :


شخصی از امام رضا علیه‌السلام پرسید: نماز واقعۍ چه نمازیست؟ حضرت علیه السلام فرمودند: «حُضُورُالقَلْبِ وَ فِراغُ الْجَوارِح»؛ نه اینکه موقع نماز با ریش هم بازی کنم، تمام اعضا و جوارحم باید خاشع باشند. وقتی رو به قبله ایستادی، دستت را روی زانو بگذار، طوری که پشت دست رو به قبله باشد؛ مثل عبد ذلیل. قدیم وقتی بنده ها مقابل مولایشان می ایستادند اینطور بودند. جوارح هم نباید مشغول بازی باشند. هم قلب انسان باید حضور داشته باشد خاشع باشد، هیچ کجا نباشد و هم اعضا و جوارحش باید مشغول بازی نباشند.


سر نماز مرتب با انگشتش بازی می کند، با ریشش بازی می کند، انگشت توی بینی اش می کند، گوشش را مےخاراند، مرتب با اعضا و جوارحش بازی می کند، بابا داری نماز می خوانی. این چه نمازی است؟!


💥نمازگزار وقتی که نماز مےخواند باید مجسم کند که بهشت این طرف و جهنم آن طرفش است. بهشت را در طرف راست خود و جهنم را در طرف چپ خودش در نظر بگیرد . این نماز، نماز است.


۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۵ تیر ۹۸ ، ۱۴:۴۴

✨﷽✨


> دعا کنید #ثواب بدون سوراخ نباشد! <


گر نه موش دزد در اَنبار ماست

گندم اعمال چهل ساله کجاست؟

اول ای جـان دفـع شرّ مـوش کـن

بعد از آن، در جمع گندم کوش کن


باید اخلاق رذیله برود. قدیم گندم

را در انبار مےریختند، موش هم بود.

موش ها گندم را می خورند.

هرچه این شخص گندم مےریخت،

از آن طرف موش ها این گندم را مۍخوردند. شاعر خوب شعری می گوید. می گوید : گر نه موشی دزد در اَنبار ماست، قدیم به کیسه اَنبار می گفتند. گنـدم اعمـال چهـل ساله کجـاست؟

ما موش دزد داریم. باید یک فکری به حال این موش دزد بکنیم. باید ردش کنیم برود.


این موش دزد همان اخلاق رذیله است. تکبر است. محبت دنیاست.

اینها را باید ردش کنیم، تا ردش نکنیم، این نمازها ولو اسقاط تکلیف هم بکند،

اما ما را به معراج نمی برد.

شصت و پنج سال پیش، شخصی به مرحوم استاد ما شیخ علی اکبر برهان می گفت: در مفاتیح نوشته که فلان عبادت این همه ثواب دارد، این دعا را بخوانی اینقدر ثواب دارد، مگر می شود این همه ثواب! تعجب کرده بود.


استاد ما می فرمودند:

«دعا کنید که ثوابدون ما سوراخ نباشد». ما ثوابدان هایمان سوراخ است.

این همه ثواب است، ولی ثوابدون سوراخ است. به همین خاطر ثواب ها می رود.


شما مرتب شیر توی ظرف می ریزی،

اما ظرف سوراخ است و شیر ها می رود، فایده ندارد. ایشات فرموند:

«دعا کنید که ثوابدان سوراخ نباشد

تا این ثواب ها جمع شود.»


📚 #بدیع_الحکمة/ح۳۶ 

از مواعظ #آیت_الله_مجتهدی_تهرانی


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۴ تیر ۹۸ ، ۰۸:۳۰

💠 شفاعت شیعیان توسط حضرت معصومه سلام اللّٰه علیها

 

🔹 شهید نور الله شوشتری رضوان الله علیه روایت کرده است:

 

✍ عَنِ الصَّادِقِ علیه السلام قَالَ: أَلَا وَ إِنَّ لِأَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ حَرَماً وَ هُوَ الْکُوفَةُ، أَلَا وَ إِنَّ قُمَّ الْکُوفَةُ الصَّغِیرَةُ، أَلَا إِنَّ لِلْجَنَّةِ ثَمَانِیَةَ أَبْوَابٍ ثَلَاثَةٌ مِنْهَا إِلَى قُمَّ، تُقْبَضُ فِیهَا امْرَأَةٌ مِنْ وُلْدِی اسْمُهَا فَاطِمَةُ بِنْتُ مُوسَى، وَ تُدْخَلُ بِشَفَاعَتِهَا شِیعَتِی الْجَنَّةَ بِأَجْمَعِهِمْ.

 

🔸 از حضرت صادق علیه السلام روایت است که فرمودند: آگاه باشید که برای امیر المومنین علیه السلام، حرمی است و آن حرم، کوفه است. آگاه باشید که قم، کوفه کوچک است. آگاه باشید که از هشت در بهشت، سه در آن به قم باز می‌شود. بانویی از فرزندان من در قم از دنیا می‌رود که اسمش فاطمه بنت موسى علیهما السلام است و به شفاعت او همه شیعیان من وارد بهشت می‌شوند. 

 

📚 مجالس المومنین، تالیف نور الله شوشتری رحمه الله، جلد ۱، صفحه ۸۳

 

📚 بحار الانوار، تالیف علامه مجلسی رحمه الله، جلد ۶۰، صفحه ۲۲۸

 

🌹 السلام علیک یا فاطمة المعصومة علیها السلام

 

#فضائل_اهل_بیت_از_کتب_شیعه #کتاب_مجالس_المومنین #کتاب_بحار_الانوار

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۳ تیر ۹۸ ، ۱۰:۱۲

‌🔴چقدر عجیب است که ‍ با وجود این همه، باز طمع دیدار مولای خود دارند‍‼️


🌺حضرت رسول خدا صلی الله علیه وآله فرمودند:


🍀🌺#چقدر عجیب اند آن قومی که #اموال آنان، خدایشان شده. و آرزوهایشان طولانی گشته در حالی که #روزگار زندگیشان #بسی اندک است و با این همه، باز طمع دارند که در مجاورت مولای خود باشند.

 #اما به مولای خود نمی رسند #مگر با عمل نیک. و عمل کامل نمی شود مگر با عقل.🍀🌺


📙بحارالانوار: ج۵۲،ص۲۶۲.


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ تیر ۹۸ ، ۲۰:۳۳

✔️ گذشت زمان او را پیر نمی کند ...


امام حسن علیه السّلام فرمودند:


🍃🌸خداوند در زمان غیبت، عمر او (حضرت مهدی علیه السلام) را طولانی می گرداند سپس او را با قدرت خود به صورت جوانی که سنش کمتر از چهل سال است ظاهر می کند تا همه بدانند خداوند بر هر چیزی تواناست.🌸🍃


📚بحار الانوار، ج ۵۱، ص ۱۲۳

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ تیر ۹۸ ، ۲۰:۳۲
‌💐 دعا کننده برای تعجیل در فرج و ظهور مولایمان صاحب الزمان علیه السلام محبوب ترین افراد نزد خدای تعالی است.💐

🍁زیرا که او به عموم مومنین نفع رسانیده، و نیز شادمانی و سرور را بر ائمه اطهار و خاندان رسول اکرم صلی الله علیه و آله وارد ساخته است.  🍁

📚 مکیال المکارم ج اول ص ۴۸۶

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ تیر ۹۸ ، ۲۰:۳۰

🍃🌹«ابوهاشم جعفری می گوید: در محضر امام جواد علیه السلام بودیم، صحبت از سفیانی شد و این جمله بازگو شد که: «امر سفیانی از حتمیات است»، به خدمت امام جواد علیه السلام گفتم: «آیا ممکن است در مورد یک امر حتمی نیز برای خدای تبارک و تعالی بدا حاصل شود؟ فرمود: آری. گفتم: می ترسیم در مورد قائم (علیه السلام) نیز برای خداوند بدا حاصل شود! فرمود:«القائم من المیعاد و الله لا یخلف المیعاد».«ظهور قائم (عجل الله فرجه) میعاد است (یعنی: خداوند توسط پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم به آن وعده داده است) و خداوند هرگز در وعده های خود خلف نمی کند».🍃🌹


📚 اثباة الهدی/ ج3/ ص544


🌺#اللهم_عجل_لولیک_الفرج🌺


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ تیر ۹۸ ، ۲۰:۲۷

✔️پاکیزه شدن زمین از هر ستمگری 


🌟💖امام علی علیه السّلام فرمودند: 


🍃🌸براستى او (امام مهدى علیه السّلام) قاضیان زشت کردار را بر کنار مى کند و حکمرانان ستمگر را بر مى دارد و زمین را از هر ستمگرى پاکیزه مى کند و خود به عدالت رفتار مى نماید.🌸🍃


 📚بحارالانوار، ج ۵۱، ص ۱۲۰، حدیث ۲۳


💠#اللهم_عجل_لولیک_الفرج


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ تیر ۹۸ ، ۲۰:۲۵

💎«امام جعفرصادق(علیه‌السلام)»:


هُوَ المُفرِّجُ الکُرَبِ عَن شیعَتِه بَعد ضَنکٍ شَدیدٍ وَ بَلاءٍ طَویل.


تنها او (مهدی علیه‌السلام) است که پس از دوران‌های طولانی بلاخیز و تنگناهای طاقت‌فرسا، غم‌ها و گرفتاری‌ها را از دل شیعیانش برطرف می‌نماید.


 📚(الزام‌الناصب، ص ١٣٨)


💠 #اللهم_عجل_لولیک_الفرج


۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ تیر ۹۸ ، ۲۰:۲۳
💎امام صادق علیه‌السلام فرمودند:

آن حضرت را #مهدی (عجل الله تعالی فرجه)می‌گویند، زیرا مردم را به امری که گم کرده‌اند (اسلام راستین) هدایت می‌کند.

📚اثبات الهداة، شیخ حر عاملی.

 🍃🌹#اللهم_عجل_لولیک_الفرج🌹🍃


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ تیر ۹۸ ، ۲۰:۲۱

#امام_خمینی_ره

#کار_برای_خدا


بعد از آزادی امام از قیطریه، عده ای از بازاریهای تهران، ناهاری ترتیب داده بودند و امام هم در همان جلسه سر سفره نشسته بودند. یکی از بازاریها به امام گفت: ( (بازاریها برای خاطر شما چه کردند و چه کردند... ) ) امام به او فرمودند: ( (بیخود کردند! ) ) همه تعجب کردند که این چه حرفی است! بعد امام فرمودند: ( (اگر برای خدا کردند، که خدا اجرشان بدهد. باید بکنند. اگر برای من کردند، من چیزی ندارم بدهم)

📚بانک جامع خاطرات امام خمینی(ره)


🔖 #توصیه_های_اخلاقی_علما 🔖


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ تیر ۹۸ ، ۱۸:۱۱

💠 مناظره حضرت آقا امام صادق علیه السلام با ابو حنیفه در مورد بطلان قیاس

 

🔹 شیخ مفید رضوان الله علیه روایت کرده است:

 

🔸 روزى ابو حنیفه بر امام جعفر صادق صلوات الله علیه وارد شد و گفت: «من فرزندت، موسی (امام کاظم صلوات الله علیه) را دیدم که نماز می‌خواند و مردم از جلوى او رفت و آمد می‌کردند و او آن ها را نهی نمی‌کرد، با این که رفت و آمدها مانع معنویت می‌باشد.» حضرت امام صادق صلوات الله علیه فرمودند: «موسی را برایم فراخوانید.» پس زمانی که او آمد امام صادق علیه السلام فرمودند: «ای فرزندم! ابو حنیفه چنین می‌گوید که در حال نماز بودی و مردم از جلوی تو رفت و آمد می‌کرده‌اند و مانع آن‌ها نمی‌شدی.» امام کاظم صلوات الله علیه پاسخ دادند: «بله ای پدرم؛ چون آن کسی که برایش نماز می‌خواندم برای من از آن افرادی که جلوی من عبور و مرور می‌کردند، نزدیک‌تر بود. خداوند متعال می‌فرماید: ما از شاهرگ به او نزدیک‌تر هستیم.» پس امام جعفر صادق صلوات الله علیه فرزند خود را در آغوش گرفت و فرمود: «پدر و مادرم فداى تو باد، که نگه دارنده علوم و اسرار  هستى.» بعد از آن امام صادق صلوات الله علیه به ابو حنیفه فرمودند: «حکم قتل نزد شما شدیدتر و مهم‌تر است، یا حکم زنا؟» ابو حنیفه گفت: «قتل شدیدتر است.» امام صادق علیه السلام فرمود: «اگر چنین است، پس چرا خداوند شهادت بر اثبات قتل را دو نفر لازم دانسته، ولى شهادت بر اثبات زنا را چهار نفر قرار داده است؟!» سپس حضرت فرمودند: «بنا بر این باید توجه داشت که نمی‌توان احکام دین را با قیاس استنباط کرد. ای ابو حنیفه ترک نماز مهم‌تر است، یا ترک روزه؟» ابو حنیفه گفت: «ترک نماز مهم‌تر است.» حضرت فرمودند: «اگر چنین است پس چرا زنان نمازهاى دوران حیض و نفاس را نباید قضا کنند، ولى روزه‌ها را باید قضا نمایند؟ چطور این حکم با قیاس درک می‌شود؟ وای بر تو ای ابو حنیفه.» سپس حضرت در ادامه فرمودند: «آیا نسبت به حقوق و معاملات، زن ضعیف‌تر است، یا مرد؟» ابو حنیفه گفت: «زنان ضعیف و ناتوان هستند.» حضرت فرمود: «اگر چنین است، پس چگونه خداوند متعال سهم مردان را دو برابر سهم زنان قرار داده است؟ چطور این حکم با قیاس درک می‌شود؟!» سپس حضرت فرمودند: «آیا غائط (مدفوع انسان) نجس‌تر است یا منی؟!» ابو حنیفه گفت : «غائط.» حضرت فرمودند: «اگر چنین است، پس چرا غائط با قدری آب یا سنگ و کلوخ پاک می‌گردد؛ ولی منی بدون آب و غسل، تطهیر نمی‌شود؟ چطور این حکم با قیاس درک می‌شود؟! وای بر تو ای ابو حنیفه! تو می گویی به زودی نظیر آنچه را خدا نازل کرده است نازل مى‌کنم.» ابو حنیفه گفت: پناه می‌برم به خدا از این که این جمله را گفته باشم.» امام فرمودند: «بله، آن جمله را می‌گویی؛ تو و اصحابت از هر چیزی که نمی‌دانید، می‌گویید.» ابو حنیفه گفت: «فدایت گردم، حدیثى براى ما بیان فرما، که آن را از شما نقل کنم.» امام صادق علیه السلام فرمودند: «پدرم محمد بن علی (امام باقر صلوات الله علیه) از پدرش علی بن حسین از پدرش حسین بن علی از پدرش حضرت امیر المومنین على بن ابی طالب صلوات الله علیهم اجمعین روایت کرده است، که رسول خدا صلى الله علیه و آله فرمودند: خداوند متعال میثاق و طینت اهل بیت رسول خدا صلوات الله علیهم را از اعلی علیین آفریده است. و طینت و سرشت شیعیان ما را از خمیر ماست و چنانچه اهل آسمان و اهل زمین بخواهند که تغییرى در آن به وجود آورند هرگز نخواهند توانست.» ابو حنیفه به شدت گریان شد؛ و اصحابش نیز گریه کردند؛ سپس او خارج شد و اصحابش نیز خارج شدند.

 

📚 الاختصاص، تالیف شیخ مفید، صفحه ۱۸۹-۱۹۰، 

#مناظرات_و_احتجاجات_اهل_بیت_و_شیعیان #کتاب_الاختصاص

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ تیر ۹۸ ، ۰۶:۳۵

💠 اذعان احمد بن حنبل در مورد قسیم بهشت و جهنم بودن امیر المومنین علیه السلام

 

🔹 ابن ابی یعلی حنبلی از علمای اهل سنت می‌نویسد:

 

✍ حَدَّثَنِی مُحَمَّدُ بْنُ مَنْصُورٍ الطُّوسِیُّ ، یَقُولُ : کُنَّا عِنْدَ أَحْمَدَ بْنِ حَنْبَلٍ فَقَالَ لَهُ رَجُلٌ : یَا عَبْدَ اللَّهِ ، مَا تَقُولُ فِی هَذَا الْحَدِیثِ الَّذِی یُرْوَى أَنَّ عَلِیًّا عَلَیْهِ السَّلَامُ ، قَالَ : أَنَا قَسِیمُ النَّارِ ؟ وَمَا تُنْکِرُ مِنْ ذَا أَلَیْسَ رَوَیْنَا أَنَّ النَّبِیَّ صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ وَآلِهِ وَسَلَّمَ قَالَ لِعَلِیٍّ (عَلَیْهِ السَّلَامُ) : " لَا یُحِبُّکَ إِلَّا مُؤْمِنٌ وَلَا یُبْغِضُکَ إِلَّا مُنَافِقٌ ".قُلْنَا بَلَى ، قَالَ : أَیْنَ الْمُؤْمِنُ ؟ قُلْنَا : فِی الْجَنَّةِ ، قَالَ : فَأَیْنَ الْمُنَافِقُ ؟ قُلْنَا : فِی النَّارِ ، قَالَ : فَعَلِیُّ قَسِیمُ النَّارِ .

 

🔸 محمد بن منصور طوسی می‌گفت: نزد احمد بن حنبل نشسته بودیم که مردی سوال کرد چگونه علی بن ابی طالب (علیهما السلام) می‌گوید من قسمت کننده بهشت و جهنم هستم؟ احمد بن حنبل (رئیس مذهب حنابله اهل سنت) در پاسخ می‌گوید: چرا منکر این حدیث می‌شوید؟ مگر از نبى اکرم (صلی الله علیه و آله) براى ما روایت نشده است که به على (علیه السلام) فرمود: تو را دوست ندارد مگر مومن و دشمن ندارد مگر منافق؟ گفتند: آری. احمد بن حنبل گفت: منافق کجاست؟ گفتند: در دوزخ. گفت: پس علی تقسیم کننده دوزخ و بهشت است.

 

📚 طبقات الحنابلة، تالیف ابن ابی یعلی حنبلی، جلد ۲، صفحه ۳۵۸، چاپ جامعه ام القری

 

#فضائل_اهل_بیت_از_کتب_اهل_سنت

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ تیر ۹۸ ، ۰۶:۳۱


امام صادق علیه السلام : همانا انسان گناهى مى کند و به سبب آن از نماز شب محروم مى شود . و همانا سرعت تأثیر کار بد در آدمى از سرعت تأثیر کارد در گوشت بیشتر است .


📙الکافی : 2/272/16


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۱ تیر ۹۸ ، ۱۴:۲۴

💠 معجزات امام صادق علیه السلام در موسم حج (به اعتراف اهل تسنن)

 

🔹 مولوی محمد زکریا کاندهلوی از علمای بزرگ اهل تسنن هندوستان می‌نویسد:

 

✍ لیث بن سعد می‌گوید: در سنه ۱۱۳ پیاده به حج مشرف شدم. وقتی که به مکه مکرمه رسیدم، روزی وقت عصر بالای کوه ابو قیس (نام کوهی است که نخست خداوند قبل از همه کوه‌ها آن را آفرید شق القمر بر آن واقع گردید و نداء حج از بالای آن انجام شد حجرین، اسود و مقام ابراهیم علیه السلام بر آن نازل گردید. روبروی کعبه قرار دارد که توسط آل مسعود اصلا از بین برده شد و بالای آن کاخ‌های سر به فلک ساخته شده است فیا للاسف) شخصی را دیدم نشسته دعا می‌کند: یا رب یا رب تا حدی ادامه می‌داد که نفسش قطع می‌گردید، سپس یا ربا یا ربا تا نفسش قطع می‌گردید، سپس یا الله یا الله به همین صورت، سپس یا حی یا حی و بعد یا رحمن یا رحمن یا رحمن و بعد یا رحیم یا رحیم سپس گفت: خدایا دلم انگور می‌خواهد به من انگور عنایت فرما، خدایا دو چادرم کهنه شده است لباس عنایت بفرما. لیث می‌گوید: قسم به خدا بلافاصله سبدی پر از انگور جلوی رویش قرار گرفت حال که موسم انگور اصلا نبود و دو چادر نو جلوی رویش گذاشته شد. او شروع کرد انگور خوردن، عرض کردم: حضرت، من نیز شریک شما هستم. فرمود: چگونه؟ گفتم: وقتی که شما دعا می‌کردید من آمین می‌گفتم. فرمود: بیا بخور اما با خودت همراه مبر. من جلو رفتم و چیزی عجیبی می‌خوردم که در تمام عمرم نخورده بودم. انگور عجیب بود که در آن تخم اصلا وجود نداشت. خوب خوردم شکم پر خوردم، اما در سبد اندکی کمی نمی‌آمد (هیچ کم نمی‌شد). سپس فرمود: از این دو چادر کدام یکی را پسندیدی بردار. عرض کردم: نیازی به چادر ندارم. فرمود: پس قدری از جلوی من برو تا من آنرا بپوشم. من دور شدم. او یکی را ازار و دیگری را لباس پوشید و دو چادر کهنه را در دست گرفت و از کوه پایین آمد. من پشت سر او آمدم وقتی که میان صفا و مروه رسید، سائلی گفت: یا ابن رسول الله (صلی الله علیه و آله) لباس به من بده. خداوند به تو لباس بهشت عطا فرموده است. او آن دو چادر را به او داد. من از سائل پرسیدم او کیست؟ گفت: حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) هستند. سپس به او نزدیک شدم تا از ایشان چیزی یاد گرفته، بهره ببرم اما معلوم نشد کجا رفت ...

 

📚 مجموعه فضایل حج، تألیف محمد زکریا کاندهلوی، ترجمه عبد الرحمن محبی، صفحه ۲۴۶-۲۴۷

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۹ تیر ۹۸ ، ۱۶:۱۷

💠 ثواب زیارت امام صادق علیه السلام

 

🔹 شیخ طوسی رضوان الله علیه روایت کرده است:

 

✍ (١٥٣) ١- روی عن الصادق علیه‌السلام انه قال : من زارنی غفرت له ذنوبه ولم یمت فقیرا.

 

🔸 از حضرت امام جعفر صادق علیه السلام منقول است که: هر که مرا زیارت کند گناهانش آمرزیده شود، و پریشان نمیرد.

 

📚 تهذیب الاحکام، تألیف شیخ طوسی، جلد ۶، صفحه ۸۹، حدیث ۱۵۳

 

#احادیث_زیارت #کتاب_تهذیب_الاحکام #کتاب_تحفة_الزائر

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۹ تیر ۹۸ ، ۱۲:۱۰

💢علامه طباطبایی (ره) :


🍃یک روز در مدرسه ایستاده بودم، مرحوم قاضی دستش را روی شانه هایم گذاشت و فرمود: 


🔸ای فرزند، دنیا می خواهی نماز شب بخوان، آخرت می خواهی نماز شب بخوان.


🌙 #نماز_شب 


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۹ تیر ۹۸ ، ۱۲:۰۰

✅توسل به معصومین علیهم السلام


مرحوم سید شهاب الدین مرعشی نجفی رحمه اللّٰه در ملاقاتی که با امام زمان داشته آن حضرت توصیه‌هایی به ایشان کرده‌اند از جمله تأکید داشتند که این ذکر را در رکوع های نماز های واجب خصوصاً رکوع آخر خوانده شود: اَللّٰهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ تَرَحَّمُ عَلی عَجزِنا وَ آغْثِنا بِحَقِّهِم.


📕شیفتگان حضرت مهدی ۱۳۴/۱ و ۱۳۳

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۹ تیر ۹۸ ، ۱۱:۵۷

📚 حق پدر و مادر

⬅️ برگرفته از کتاب حسنات و سیئات نوشته استاد حسین انصاریان


✍️ از رسول خدا(صلی اللّٰه علیه و آله و سلم) درباره حق پدر و مادر بر فرزندان سوال شد، در جواب فرمود: «هُما جَنّتک و نارُک؛ پدر و مادر بهشت و جهنم تو هستند.»  


✍️ نوع رفتار با پدر و مادر در سرنوشت انسان نقش تعیین کننده‌ای دارد. خوش رفتاری با آن‌ها سعادت دنیا و آخرت و بد‌رفتاری با آن‌ها شقاوت دنیا و آخرت را به دنبال دارد. رضایت خداوند در گرو رضایت پدر و مادر و خشم و غضب الهی در گرو ناراحتی و غضب آن‌ها‌ست. 


✍️ بدرفتاری با پدر و مادر برکت را از مال می‌برد، عمر را کوتاه و زندگی را بر انسان سخت می‌گرداند. یکی از این سختی هایی که دچارش می‌شود، بداخلاقی فرزندان است؛ هرگونه که با پدر و مادر رفتار کنیم، فرزندان نیز همان‌گونه با ما رفتار خواهند کرد.


✍️ عده‌ای در توجیه رفتار بد خود با پدر و مادرشان می‌گویند: ...


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۸ تیر ۹۸ ، ۲۰:۰۷

✨ نبهانی از علمای اهل سنت به نقل از شعرانی عالم بزرگ اهل سنت می‌نویسد: جعفر صادق (علیه السلام) یکی از ائمه سادات اهل بیت بزرگوار است. او هر زمانی که چیزی را احتیاج داشت می‌گفت: خدایا فلان چیز را احتیاج دارم. هنوز دعایش تمام نشده بود که آن چیز در کنارش آماده بود.

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۸ تیر ۹۸ ، ۰۶:۴۱

💥 اعتراف عمر: به خدا قسم اگر شمشیر علی بن ابی طالب نبود، پرچم اسلام برافراشته نمی‌شد.

 

✍️ ابن ابی الحدید می‌نویسد: ابو بکر انباری در امالی نقل می‌کند که علی (علیه السلام) در مسجد نشسته بود و عده‌ای از مردم به همراه عمر هم آن جا بودند. یک نفر بلند شد و به امیر المومنین (علیه السلام) اهانت کرد. عمر گفت: این کلام ثابت می‌کند که گوینده آن یک انسان سرگردان و عاجز است. به خدا قسم اگر شمشیر علی بن ابی طالب نبود، پرچم اسلام برافراشته نمی‌شد و با شرف‌ترین و با سابقه‌ترین امت است. آن فرد زمانی که دید عمر از امیر المومنین (علیه السلام) تعریف و تمجید می‌کند، گفت: اگر این طور بود، چرا نگذاشتید که علی بن ابیطالب (علیهما السلام) به خلافت برسد؟ عمر گفت: به خاطر این که علی بن ابی طالب جوان بود و سن کمی داشت و فرزندان عبد المطلب را دوست داشت.

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۷ تیر ۹۸ ، ۱۵:۵۵

📌عبادت


 📎وقتى روى نفس تأثیر مطلوب مى گذارد که با حضور قلب انجام گیرد. 


حضور قلب نیز با پراکندگى افکار میسر نیست.


 به این لحاظ فکر جمع، شرطى بسیار مهم و اساسى براى حضور قلب مى باشد. 


از طرف دیگر یکى از آثار عبادت صحیح


، رفع پراکندگى افکار و جمع شدن فکر است.

 بنا بر این فکر جمع، از یک سو شرط حضور قلب و از سوى دیگر نتیجه ى آن است.


راه هایى که از سوى بزرگان براى جمع شدن فکر پیشنهاد شده است عمدتا به منظور تحصیل شرط حضور قلب مى

 باشد و الاّ به خودى خود قرب آور نیست.


در مورد توجه به حق تعالى نیز راه ها و مطالب زیادى گفته شده است

. در این میان، آنچه که قطعى است و ناگزیر باید پذیرفت این است که توجه کردن به خداى متعال بدون «وسیله» صحیح نیست «و ابتغوا إلیه الوسیلة».


که البته مصداق این وسیله مى تواند نماز، تلاوت قرآن، یا دعا و ذکر و زیارت باشد.


 هم چنان که ممکن است خود وجود شریف امام علیه السلام آن را محقق گرداند.


 در هر حال، وسیله از امور ضرورى توجه به خداى متعال مى باشد. 

زیرا اگر واسطه اى در کار نباشد انسان ناگزیر چیزى را در ذهن خود درست مى کند و در واقع آن را مى پرستد، نه خدا را.


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۷ تیر ۹۸ ، ۱۴:۵۹

 ﷽

📌علامه طباطبایی(ره):


«ایمان به روز جزا، مهم‌ترین عاملی است که انسان‌ را به ملازمت تقوا و اجتناب اخلاق ناپسندیده و گناهان بزرگ وادار می‌کند.

چنان که فراموش ساختن یا ایمان نداشتن به آن، ریشهٔ اصلی هر گناه و بزهی است.»


📚بندهٔ خاص/صفحه ۵۸



۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۷ تیر ۹۸ ، ۱۰:۳۴

  👈علامه حسن‌زاده:


«برای طالب کمال، استاد خیلی دخیل است. آن مفاتیحی که از استاد عاید شاگرد می‌شود، آن کدهایی که از استاد استفاده می‌گردند، آن اصول و امهاتی که از استاد بدست می‌آید، اهمیت به سزا دارند.

انسان از جمع کتب عالم نمی‌شود، وگرنه کتاب‌فروش‌ها می‌بایست اعلم من فی الارض بوده باشند.»


📚انسان کامل/صفحه ۱۴



۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۷ تیر ۹۸ ، ۱۰:۳۱

راه کمال،رسیدن به مقامات عالیه برای ماهم بازاست والطاف وفیوضات خداوندهمیشه در حال ریزش است؛

اماکسی باید باشدتاقابلیت دریافت آنهارا داشته باشد.

وعمده مساله برای حصول قابلیت،عمل به وظیفه است!


۲ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۷ تیر ۹۸ ، ۱۰:۲۶

💠 تمام معجزات انبیاء و اوصیاء در اختیار امام زمان علیه السلام

 

🔹 محدث جلیل القدر شیخ حر عاملی رضوان الله علیه می‌نویسد:

 

✍ و قال: حدثنا أحمد بن محمّد بن أبی نصر عن حماد بن عیسى عن عبد اللّه بن أبی یعفور قال: قال أبو عبد اللّه جعفر بن محمّد علیه السّلام: ما من معجزة من معجزات الأنبیاء و الأوصیاء إلا و یظهر اللّه تبارک و تعالى مثلها فی ید قائمنا لإتمام الحجة على الأعداء

 

🔸 فضل بن شاذان نیشابوری رضوان الله علیه در کتاب اثبات الرجعة روایت کرده است که عبد الله بن ابی یعفور نقل کرده است که امام صادق علیه السلام فرمودند: هیچ معجزه‌ای از معجزات انبیاء و اوصیاء نیست، مگر این که خداوند تبارک و تعالی مثل آن را به دست قائم علیه السلام ظاهر می‌گرداند، تا بر دشمنان اتمام حجت کند.

 

📚 اثبات الهداة، تالیف شیخ حر عاملی، جلد ۵، صفحه ۳۲۸، چاپ موسسه الاعلمی للمطبوعات

 

🔹 آیت الله میرزا محمد تقی موسوی اصفهانی رضوان الله علیه در مورد سند روایت چنین می‌نویسد:

 

✍ ما رواه الشیخ الأجل، محمد بن الحر العاملی (رحمه الله) فی کتاب إثبات الهداة بالنصوص والمعجزات، عن کتاب إثبات الرجعة، للفضل بن شاذان (رحمه الله) أنه روى بإسناد صحیح، عن الصادق علیه السلام أنه قال : ما من معجزة من معجزات الأنبیاء والأوصیاء إلا ویظهر الله تبارک وتعالى مثلها فی ید قائمنا لإتمام الحجة على الأعداء . إنتهى ، ونعم ما قیل : آنچه خوبان همه دارند توتنها داری .

 

🔸 شیخ بزرگوار شیخ حر عاملی رحمه الله در کتاب اثباة الهداة بالنصوص و المعجزات از کتاب اثبات الرجعة فضل بن شاذان رحمه الله به سند صحیح نقل کرده است که امام صادق علیه السلام فرمودند: هیچ معجزه‌ای از معجزات انبیاء و اوصیاء نیست، مگر این که خداوند تبارک و تعالی مثل آن را به دست قائم علیه السلام ظاهر می‌گرداند، تا بر دشمنان اتمام حجت کند. و چه خوب گفته‌اند: آن چه خوبان همه دارند، تو تنها داری.

 

📚 مکیال المکارم، تالیف آیت الله میرزا محمد تقی موسوی اصفهانی، جلد ۱، صفحه ۲۲۵، چاپ موسسه الامام المهدی علیه السلام

 

✨ آن چه خوبان همه دارند، تو تنها داری...

 

#فضائل_اهل_بیت_از_کتب_شیعه #احادیث_مهدویت #کتاب_اثباة_الهداة #کتاب_مکیال_المکارم

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۶ تیر ۹۸ ، ۱۴:۴۴

💢 آیت اللّٰه کشمیری :


هر موقعی که دلم برای حضرت امیر علیه السلام تنگ می شود ، سوره ی مومنون را می خوانم ؛ زیرا این سوره منتسب به ایشان است.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۶ تیر ۹۸ ، ۱۴:۲۹

‍ ✅ در دنیا نبود


♦️آقاى کشمیرى در دنیا نبود. اگر فرضاً من بیرون مى‏ رفتم و مى ‏آمدم و هوا تاریک شده بود و کلید برق بالاى سرش بود، آن‏را روشن نمى‏ کرد و من آن‏را روشن مى ‏کردم. 


اگر بازار مى‏ رفتم و برمى‏ گشتم و مى‏ گفتم فلان چیز قیمتش این‏قدر شده، مى ‏فرمود:


 «یعنى بالا رفته یا پایین آمده اس»؟


♦️ اگر در مورد جهیزیه دختر با او صحبت مى‏کردم، مى‏ گفت: «یعنى چه؟ هم دختر بدهد و هم جهیزیه»؟!


♦️ بازار نمى‏ رفت؛ مگر براى اندازه‏ گیرى لباس به خیاطى برود. در خرید و خرابى خانه و جهیزیه دختران دخالت نداشت.


 ♦️ این‏ها کلمات همسر محترمه استاد بود که در تاریخ 88/12/28 در منزلشان در تهران درباره استاد فرمود. 


📚(مژده دلدار : ص 76)

استاد سید علی اکبر صداقت 


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۶ تیر ۹۸ ، ۱۴:۲۷

 📎آخر شب استغفار کنید


#آیت_الله_حق_شناس_ره


🔻در اول شب تلاوت قرآن داشته باشید و در آخر شب استغفار کنید.وقتی که روز شد، عمل صالح بیاورید و مراقبت کنید که در مظان گناه واقع نشوید چون "ملک الموت " هر روز صحیفه عمل شما را دقیقا نگاه می‌کند. 


📗یک قدم تا خدا مجموعه رهنمودهای آیت الله حق شناس ص 76


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۶ تیر ۹۸ ، ۱۲:۵۵

💠ضرورت #توبه در همۀ احوال💠


#آیت_الله_شیخ_محمّد_بهاری_همدانی رضوان الله علیه


🍃ای برادر عزیز؛ بدان که تو هیچ زمان از معصیت عملی جدا نیستی؛


🍃و برفرض که معصیت عملی نداشته باشی، از صفات ناپسند و فکر گناه خالی نیستی؛


🍃و بر فرض که این هم نباشد، حدّاقل افکار پراکنده که باعث غفلت از یاد خدا شود در تو هست؛


🍃و برفرض که از این هم در سلامت باشی، حدّاقل غفلت و کوتاهی در معرفت خدا داری...


🍃و شکی نیست که همۀ اینها نقائصی در وجود توست که باید از آنها برگردی؛ و بنابراین توبه در همۀ زمانها بر تو واجب است.


📚«تذکرة المتّقین» ص ۴۳


🔖توصیه های اخلاقی علما 🔖


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۵ تیر ۹۸ ، ۰۰:۰۳

#استاد_مطهری

#احترام_به_پدر_مادر


مجتبی مطهری، فرزند استاد شهید مرتضی مطهری می‌گوید: « خاطرم می‌آید زمانی که پدرم فرمود: «گه گاه که به اسرار وجودی خود و کارهایم می‌اندیشم، احساس می‌کنم از مسائلی که سبب خیر و برکت در زندگی‌ام شده و همواره عنایت و لطف الهی را شامل حال من کرده است، احترام و نیکی فراوانی بوده است که به پدر و مادر خود کرده ام، به ویژه در دوران پیری و هنگام بیماری که افزون بر توجه معنوی و عاطفی، تا آنجا که توانایی‌ام اجازه می‌داد، از نظر هزینه و مخارج زندگی به آنان کمک و مساعدت کرده ام».


🔖توصیه های اخلاقی علما 🔖

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ تیر ۹۸ ، ۲۳:۵۷

💠 عجیب‌ترین ایمان و عظیم‌ترین یقین


◾️ شیخ صدوق رضوان الله علیه روایت کرده است که رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمودند:


🔹 یَا عَلِیُّ أَعْجَبُ النَّاسِ إِیمَاناً وَ أَعْظَمُهُمْ ثَوَاباً قَوْمٌ یَکُونُونَ فِی آخِرِ الزَّمَانِ لَمْیَلْحَقُوا النَّبِیَّ وَ حُجِبَ عَنْهُمُ الْحُجَّةُ فَآمَنُوا بِسَوَادٍ عَلَی بَیَاض.


🔸 یا علی ! عجیب‌ترین مردم از جهت ایمان، و عظیم‌ترین ایشان از جهت یقین گروهی هستند که در آخر الزمان زیست می‌کنند، زیرا ایشان به دیدار پیامبر نپیوسته‌اند، و حجت از ایشان غائب است، ولی ایشان به نوشته‌ای (قرآن و کتاب‌های روایات معصومین) ایمان آورده‌اند.


📚 من لا یحضره الفقیه، تالیف شیخ صدوق، جلد ۴، صفحه ۳۶۶، چاپ موسسه النشر الاسلامی

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ تیر ۹۸ ، ۲۳:۴۷

‍﷽

🔻مرحوم حجت الاسلام اقا سید محمد باقر درچه ای ، استاد مرحوم آقای بروجردی در اصفهان مرجع تقلید بود‌ .


 روزی از راهی می رفت و عده ی زیادی از طلبه ها پشت سرش حرکت می کردند.

 یک مرتبه دیدند ، ایشان کنار دیواری ایستادند و در همان موقع پیرزنی از آنجا گذشت. 

اطرافیان از این حرکت ناگهانی ایشان تعجب کردند ؛ لذا علت را از ایشان جویا شدند.


🔻ایشان فرمودند : این پیرزن مادرم بود . ترسیدم جلویش راه بروم‌ ! ؛ زیرا اگر کسی جلوی پدر و مادرش راه برود ، جوان مرگ می شود.


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۳ تیر ۹۸ ، ۲۲:۴۰

#امام_على علیه السلام: 


زندگى دنیا، کالایى بیش نیست و کالاى دنیا، دیر فراهم مى آید و اندک به کار مى آید و زود از کف مى رود


تنبیه الخواطر، ج ۲، ص ۱۰۲


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۳ تیر ۹۸ ، ۲۲:۳۴

💠 پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله) از اصحاب خود پرسیدند : 


🔻#فقیر کیست؟


اصحاب پاسخ دادند: 

#فقیر کسی است که پول نداشته و دستش از مال دنیا تهی باشد.


💠 حضرت فرمودند :

آنکه شما می گویید فقیر واقعی نیست، #فقیرواقعی کسی است که روز قیامت وارد محشر شود در حالی که حق مردم در گردن اوست، بدین گونه که یکی را فحش و ناسزا گفته، مال کسی را خورده، خون دیگری را ریخته، چهارمی را زده، اگر اعمال نیکو و کار خیری داشته در مقابل حقوق مردم از او می گیرند و به صاحبان حق می دهند، و چنانچه کارهای نیکویش کفایت نکند، از گناهان صاحبان حق برداشته و بر او بار می کنند، و روانه آتش دوزخ می نمایند، فقیر و بینوای واقعی چنین کس است.


📚بحارالانوار ج 72، ص 6

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۳ تیر ۹۸ ، ۲۲:۳۰

 ﷽

📌حضرت علّامه حسن زاده آملی:


🔴حرفهای لغو و بیهوده آزار می دهد.

حرفهای زائد آزار می دهد ، دل را تیره می کند.


📓خواندن داستان ها و رمان ها 

انسان را کج و معوج می کند.


چرا با آنها؟


❓چرا با کلام الله نباشیم.

❓چرا قرآن نخوانیم.

❓چرا وحدت و خلوت نداشته باشیم.

❓چرا شب و روز یک وقتی با ملکوت عالم ننشینیم و با او نگذرانیم.


باید خودمان را به دست کسی بسپاریم و با یک برنامه ای پیش برویم تا نهال وجودمان شجره طوبی شود.

 «أصلُها ثابتٌ و فَرعُها فی السّماء تؤتی أُکُلَها کُلَّ حینٍ بإذنِ ربِّها».

ما که ابد در پیش داریم و در این امتداد و برهه زمانی از الف تا یا ، نوبت هر کدام از ما در یک مسافت زمانی است ، و این زمان محدود است و باید بدانیم که در این زمان محدود خودمان را برای ابد می سازیم و بدانیم که جزاء جز نفس عمل نیست و همان طور که خودمان را ساختیم محشور می شویم.


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۳ تیر ۹۸ ، ۱۴:۵۴

امام سجّاد علیه السلام: 


و امّا حقّ فرزندت این است که بدانى او از توست و با خوب و بدش در دنیا، منتسب به توست و بى گمان، تو درباره آنچه بر عهده ات است: خوب تربیت کردن او و او را به سوى خداوند عزّوجلّ راهنمایى کردن و به فرمان بردارى از او(خداوند) یارى کردن، مسئولى. پس در کار او، همانند کسى عمل کن که مى داند براى نیکى کردن به او پاداش مى گیرد و بر بدى کردن به او مجازات مى شود


الخصال صفحه 568 


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲ تیر ۹۸ ، ۱۶:۴۲

امام على علیه السلام: 


در فریب آرزوها، عمرها به پایان مى رسد

فی غُرورِ الآمالِ انقِضاءُ الآجالِ


غررالحکم حدیث6471


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲ تیر ۹۸ ، ۱۶:۴۰

امام سجّاد علیه السلام:


خدایا، 

اگر مرا با زنجیرها ببندی، 

و عطایت را از میان همه خلق از من منع کنى، 

و دیدگان بندگانت را بر رسوایی هایم بگشایی، 

و فرمان دهى که مرا به آتش دوزخ کشند 

و میان من و نیکان جدایى افکنى، 

امیدم را از تو نخواهم برید، و آرزویم را از عفو تو باز نخواهم گرداند، و محبتت از قلبم بیرون نخواهد رفت، من فراوانی عطایت را نزد خود، و پرده پوشی ات بر گناهانم در دار دنیا را فراموش نخواهم کرد


قسمتی از دعای ابوحمزه ثمالی


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲ تیر ۹۸ ، ۱۶:۳۸

✅ #نکته‌های_ناب


🌷«فضیلت سوره قدر...»  🌷


🔉 #حجت_الاسلام_قرائتی 


✍  روایات متعددی در فضیلت تلاوت سوره قدر بعد از سوره حمد در نماز داریم و به کسی که آن را در نماز واجب بخواند، خطاب می‌شود: خداوند گذشته تو را بخشید، از نو آغاز کن.

امام رضا(علیه‌السلام) فرمود: کسی که در زیارت قبور مؤمنین، سوره قدر را هفت مرتبه بخواند، خداوند آن مردگان و کسی که این سوره را تلاوت کرده است، می‌آمرزد.


📚 (تفسیر نور)

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲ تیر ۹۸ ، ۱۶:۱۷

#اجابت_حاجت


🌸✨بهجت عارفان؛

هر کس می‌خواهد در کارش

گره نیفتد و به هر آنچه

می‌خواهد برسد زیاد استغفار

کند اگر جواب نداد

پاسخگویش من هستم✨


📚 توصیه‌های بهجت

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲ تیر ۹۸ ، ۱۶:۱۵

💠 مبارزه امیر المومنین علیه السلام با عمر بن عبد ود در جنگ خندق برتر از تمامی اعمال امت (به روایت اهل سنت )

 

🔹 ابن ابی الحدید یکی دیگر از علمای اهل سنت می‌نویسد:

 

✍ قال شیخنا أبو الهذیل و قد سأله سائل أیما أعظم منزلة عند الله علی أم أبو بکر فقال یا ابن أخی و الله لمبارزة علی عمرا تعدل أعمال المهاجرین و الأنصار و طاعاتهم کلها و تربی علیها فضلا عن أبی بکر وحده .

 

🔸 شخصی از استاد ما ابو الهذیل سوال کرد که آیا منزلت و جایگاه ابی بکر در نزد خداوند بزرگ می‌باشد یا علی (علیه السلام)؟ استاد در جواب گفت: ای پسر برادرم وقتی علی با عمرو بن عبد ود در روز خندق به مبارزه بر خواست این عملش برابری کرد با اعمال و طاعات تمام مهاجرین و انصار و از اعمال آن‌ها بزرگ‌تر نیز بود چه رسد از عمل ابی بکر به تنهایی.

 

📚 شرح نهج البلاغة، تالیف ابن ابی الحدید، جلد ۱۹، صفحه ۶۰، چاپ دار الکتب العلمیة

 

#فضائل_اهل_بیت_از_کتب_اهل_سنت

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲ تیر ۹۸ ، ۱۴:۳۰
✍عارف کامل آیت الله میرزا جواد ملکی تبریزی(ره) : 

🔻کسانى که از مقامات دین به جایى رسیده اند، همه شان از #شب_خیزان بوده اند، از غیر آنها دیده نشده است.

📚کتاب باده گلگون

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲ تیر ۹۸ ، ۱۱:۱۱

‍ 📎 علامه طباطبایی می فرموند:


عناوین دنیوی اگر وفا و دوام داشته باشند تا لب گورند،و نوعا هم بی وفا هستند. بعد از از آن ماییم و ابد ما.


📙رمز موفقیت علامه طباطبایی،ص144

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲ تیر ۹۸ ، ۱۱:۰۹

💠 پاداش مردن با محبت اهل بیت علیهم السلام و مجازات مرگ با دشمنی ایشان (به روایت اهل سنت )

 

🔹 ثعلبی و زمخشری از علما و مفسرین بزرگ اهل سنت روایت کرده‌اند:

 

✍ أخبرنا أبو محمد عبد الله بن حامد الأصبهانی، أخبرنا أبو عبد الله بنمحمّد بن علی بن الحسین البلخی، حدثنا یعقوب بن یوسف بن إسحاق، حدثنا محمد بن أسلم الطوسی، حدثنا یعلی بن عبید، عن إسماعیل بن أبی خالد، عن قیس بن أبی حازم، عن جریر بن عبد الله البجلی، قال: قال رسول الله صلّى الله علیه وسلم: «من مات على حبّ آل محمّد مات شهید، ألّا ومن مات على حبّ آل محمّد مات مغفورا له، ألّا ومات على حبّ آل محمّد مات تائبا، ألّا ومن مات على حبّ آل محمّد مات مؤمنا مستکمل الإیمان، ألّا ومن مات على حبّ آل محمّد بشره ملک الموت بالجنّة ثم منکرا ونکیرا، ألّا ومن مات على حبّ آل محمّد جعل الله تعالى زوار قبره ملائکة الرحمن، ألّا ومن مات على حبّ آل محمّد فتح له فی قبره بابان من الجنّة. ألّا ومن مات على بغض آل محمّد جاء یوم القیامة مکتوب بین عینیه آیس من رحمة الله، ألّا ومن مات على بغض آل محمّد مات کافرا، ألّا ومن مات على بغض آل محمّد لم یشم رائحة الجنّة» .

 

🔸 رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمودند: آگاه باشید! هر کس با محبت آل محمد (صلی الله علیه و آله) بمیرد، شهید از دنیا رفته است. آگاه باشید! هر کس با محبت آل محمد (صلی الله علیه و آله) از دنیا رود، گناهانش بخشوده شده است. آگاه باشید! هر کس با محبت آل محمد (صلی الله علیه و آله) از دنیا رود، با توبه از دنیا رفته است. آگاه باشید! هر کس با محبت آل محمد (صلی الله علیه و آله) از دنیا رود، مؤمن کامل الایمان از دنیا رفته است». آگاه باشید! هر کس با محبت آل محمد (صلی الله علیه و آله) از دنیا رود، فرشته مرگ او را به بهشت بشارت می‌دهد، سپس منکر و نکیر (فرشتگان مأمور سؤال در برزخ) به او بشارت دهند. آگاه باشید! هر کس با محبت آل محمد (صلی الله علیه و آله) از دنیا رود، او را با احترام به سوی بهشت می‌برند آنچنان که عروس به خانه داماد. آگاه باشید! هر کس با محبت آل محمد (صلی الله علیه و آله) از دنیا رود، در قبر او دو در به سوی بهشت گشوده می شود. آگاه باشید! هر کس با محبت آل محمد (صلی الله علیه و آله) از دنیا رود، خداوند قبر او را زیارتگاه فرشتگان رحمت قرار می‌دهد. آگاه باشید! هر کس با محبت آل محمد (صلی الله علیه و آله) از دنیا رود، بر سنت و جماعت اسلام از دنیا رفته است. آگاه باشید! هر کس با عداوت و دشمنی آل محمد (صلی الله علیه و آله) از دنیا رود، روز قیامت در حالی وارد صحنه محشر می‌شود که در پیشانی او نوشته شده، مأیوس از رحمت خدا! آگاه باشید! هر کس با بغض آل محمد (صلی الله علیه و آله) از دنیا رود، کافر از دنیا رفته است. آگاه باشید! هر کس با عداوت آل محمد (صلی الله علیه و آله) از دنیا رود، بوی بهشت را استشمام نخواهد کرد.

 

📚 الکشف و البیان، تألیف ثعلبی، جلد ۸، صفحه ۳۱۴، چاپ دار احیاء التراث العربی

 

📚 تفسیر الکشاف، تألیف زمخشری، صفحه ۹۷۸، چاپ دار المعرفة

 

#فضائل_اهل_بیت_از_کتب_اهل_سنت

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۱ تیر ۹۸ ، ۲۲:۵۴

💠 حب امیر المومنین علیه السلام برترین عمل (به روایت اهل سنت)

 

🔹 ابی نعیم اصفهانی از علمای بزرگ اهل سنت می‌نویسد:

 

✍ الرَّحْمَنِ بْنِ مَنْصُورٍ الْحَارِثِیُّ، ثنا أَبِی ثنا عَلِیُّ بْنُ قَادِمٍ ح. وَحَدَّثَنَا أَبُو مُحَمَّدِ بْنُ مُحَمَّدِ بْنِ حَیَّانَ، ثنا ابْنُ الطِّهْرَانِیِّ، ثنا الرَّمَادِیُّ، ثنا سَهْلُ بْنُ عَامِرٍ، عَنْ عَطَاءِ بْنِ مُسْلِمٍ، عَنْ یَحْیَى بْنِ کَثِیرٍ الضَّرِیرِ، قَالَ:  رَأَیْتُ زُبَیْدًا فِی النَّوْمِ فَقُلْتُ: إِلَى مَا صِرْتَ یَا أَبَا عَبْدِ الرَّحْمَنِ؟ قَالَ: «إِلَى رَحْمَةِ اللهِ» قُلْتُ: فَأَیُّ الْعَمَلِ وَجَدْتَ أَفْضَلَ؟ قَالَ: «الصَّلَاةُ وَحُبُّ عَلِیِّ بْنِ أَبِی طَالِبٍ».

 

🔸 یحیی بن کثیر، زبید بن حارث را پس از مرگش در خواب دید و از پرسید: کدامین عمل را برتر یافتی؟ زبید در پاسخ گفت: نماز و حب علی بن ابی طالب (علیهما السلام).

 

📚 حلیة الاولیاء، تالیف ابن نعیم اصفهانی، جلد ۵، صفحه ۳۲، چاپ دار الکتب العلمیة

 

#فضائل_اهل_بیت_از_کتب_اهل_سنت

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۱ تیر ۹۸ ، ۰۸:۱۷


⬅️حجاب یک بانو تنها مربوط به خود او نیست تا بگوید من از حق خودم صرف نظر کردم.


⬅️حجاب زن مربوط به مرد نیست تا مرد بگوید من راضیم.


⬅️حجاب زن مربوط به خانواده نیست تا اعضای خانواده رضایت بدهند.


⬅️حجاب زن، #حقی_الهی است.


#حجاب

#فرهنگ_مهدوی


۲ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۱ تیر ۹۸ ، ۰۷:۵۸

✨﷽✨


حکایت واقعی  #شیخ_اسداللّٰه:

آن #سید امام زمانت بود؛


زائر عتبات عالیات بود، نجف اشرف،

از حرم که برگشت خوابید، در عالم رویا مولا علی بن ابی طالب(علیه السلام) آمدند به دیدارش، پرسید از حضرت،

یا امیرالمؤمنین! آیا در مدت عمرم موفق به زیارت مولا و سیدم و امام زمانم شده ام یا نه؟» 


حضرت جواب دادند: «بلی.»

گفت: «کجا؟» فرمودند:

«حرم من علی (علیه السلام) در وقت فلان و روز فلان، مشرف شدی،

آمدی کنار قبر و پایین پای من که نماز بخوانی، دیدی سیدی جلوتر نماز می‌خواند و قرائت او بسیار جلب

توجهت کرد... 


تصمیم گرفتی نصف پولی را که در جیب داری بعد از فراعت ایشان از نماز به او بدهی، و گوش دادی به قرائت او، بیشتر جذبت کرد، تصمیم گرفتی تمام پولت را به او بدهی و ایشان بعد از سلام نماز، روی خود را برگرداند و به جانب تو و فرمودند: «تو فردا نیاز به آن خرجی داری، لازم نیست به من بدهی؛آن سید امام زمانت بود.»


امام زمان ارواحنافداه از همه ی فردای همه ی ما با خبر هستند، مولا حتی آخرین برگ کتاب زندگی مان را می دانند،بیایید تا فرصت هست دخیل ببندیم به چشمان زهرایی اش و بخواهیم از وجود مبارکش، دمِ رفتنمان کاری با ما کند که جد غریبش با حُر کرد،آقاجان اگر نشد عباست باشم،حُرِّ پشیمانت که می توانم بشوم...


📚 برداشتی آزاد از کتاب شریف #اثبات_الولایة


#عاقبت‌حر‌شوم‌و‌توبه‌مردانه‌کنم


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۱ تیر ۹۸ ، ۰۷:۳۸

🔹کلام امام زماڹ«عج»🔹

🔷به شیعه ما بگویید🔷


🔵براى تعجیل فَرَج زیاد دعا کنید، زیرا همین دعا کردن، فَرَج و گشایش شماست...🔵


الإحتجاج على أهل اللجاج (للطبرسی) / ج‏2 / 471 📘


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۱ تیر ۹۸ ، ۰۷:۲۵

توصیه عارف بزرگ مرحوم سید عبدالکریم کشمیری رضوان الله تعالی علیه:

روزی یک ساعت با امام زمان خود خلوت کنید و به ایشان توسل کنید تا حالت رفاقت ایجاد شود.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۱ تیر ۹۸ ، ۰۷:۲۱

🔹حضرت آیت الله بهجت:



🔻در طاعت و خدمت او هر چه قدر کوشا باشیم به همان درجه مقرب و منتفع خواهیم بود فرق بین ما و سلمان در درجه طاعت و یاد او که موثر در درجه قرب ما است خواهد بود.


🔻پس باید بدانیم که هدف باید این باشد که تمام عمر باید در یاد خدا و طاعت او و عبادت، صرف شود تا به آخرین درجه قرب مستعد خودمان برسیم وگرنه بعد از آنکه دیدیم بعضی به مقامات عالیه رسیدند و ما بی جهت عقب ماندیم،پشیمان خواهیم شد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۱ تیر ۹۸ ، ۰۷:۱۸

آیت الله اراکی (ره) فرمودند:


شبی خواب امیرکبیر را دیدم، جایگاهی متفاوت و رفیع داشت. پرسیدم چون شهیدی و مظلوم کشته شدی این مرتبت نصیبت گردید؟

با لبخند گفت: خیر.


سؤال کردم چون چندین فرقه ضاله را نابود کردی؟ گفت: نه

با تعجب پرسیدم: پس راز این مقام چیست؟

جواب داد: هدیه ی مولایم حسین (ع) است!

گفتم چطور؟

با اشک گفت: آنگاه که رگ دو دستم را در حمام فین کاشان زدند، چون خون از بدنم میرفت تشنگی بر من غلبه کرد. سر چرخاندم تا بگویم قدری آبم دهید. 


ناگهان به خود گفتم میرزا تقی خان! ۲ تا رگ بریدند اینهمه تشنگی! پس چه کشید پسر فاطمه؟ او که از سر تا به پایش زخم شمشیر و نیزه و تیر بود! از عطش حسین حیا کردم، لب به آب خواستن باز نکردم و اشک در دیدگانم جمع شد.


آن لحظه که صورتم بر خاک گذاشتند امام حسین (علیه السلام) آمد و فرمود:

به یاد تشنگی ما ادب کردی و اشک ریختی؛ آب ننوشیدی. این هدیه ما در برزخ. باشد تا در قیامت جبران کنیم!


همیشه برایم سوال بود که امیرکبیر که در کاشان به شهادت رسید چگونه با امکانات آن زمان مزارش در کربلاست.

جواب، عشق به مولایش امام حسین (علیه السلام) بود.


📚 منبع: کتاب آخرین

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۱ تیر ۹۸ ، ۰۷:۱۶

✍ تٱلیف استاد مهدی طیّب


۞ #گریه کلید قلب است و دلی که مغموم و محزون باشد، با گریه باز میشود. آن‌قدر گریه میکند که در دلش گل میروید. حزن، غم شدید است که گریه ندارد. وقتی غم روی غم بیاید، دل میشکند و گریه آغاز میشود و دل آرام میگیرد. گریه اسلحهی مؤمن است. کربلا اسلحهی مؤمن است. امام حسین علیه السّلام برای گریه خلق شده و قَتیلُ‌‌العَبَرات است؛ یعنی کشتهی اشکهاست.


۞ اشک گریه برای دنیا شور است و اشک گریهی آخرت شیرین است. اوّلی چشم را کمسو و زخم میکند و دومی چشم را پرنور و زیبا میکند.


▪️عارف بالله مرحوم حاج اسماعیل دولابی▪️


📗#مصباح_الهدی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۱ تیر ۹۸ ، ۰۷:۱۵